11/5/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.171


 

Ποδόσφαιρο Γυναικών 6η αγωνιστική, Α' Εθνική

ΠΑΟΚ - Γιάννενα - 6-0

Το 5Χ5 έκαναν οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», οι οποίες επικράτησαν των Ιωαννίνων με 6-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Νάση, Σμιλίκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Νεφρού, Πατερνά, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, αφού η μπάλα ήταν στα πόδια του και η πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι του.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι με την Στράντζαλη στο 34ο λεπτό, με την Ελληνίδα Διεθνή κεντρικό να μετατρέπει σε τέρμα το πέναλτι που κέρδισε η ίδια.

Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, αφού μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και σέντρα της Πατερνά στο πρώτο δοκάρι, η Αναστασία Σπυριδωνίδου δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα του Δικεφάλου.

Το τρίτο τέρμα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με την Πούλιου να «σερβίρει» και την Σπυριδωνίδου από κοντά να κάνει το 3-0.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να είναι συνεχώς στην επίθεση και την ομάδα των Ιωαννίνων στο δικό της μισό.

Η Στράντζαλη πέτυχε το δικό της δεύτερο προσωπικό τέρμα, στην πρώτη φάση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από σέντρα της Βαρδαλή, η Ελληνίδα κεντρικός κατέβασε άψογα και εκτέλεσε στο 46ο λεπτό για το 4-0.

Στο 51ο λεπτό η Αναστασία Σπυρωνίδου πέτυχε το προσωπικό της χατ-τρικ, με την Ελληνίδα επιθετικό με κεφαλιά ψαράκι να γράφει το 5-0.

Στο 84ο λεπτό ήταν η σειρά της Κωνσταντίνας Στράντζαλη να πετύχει το προσωπικό της χατ-τρικ με κοντινό πλασέ.

Στα τελευταία λεπτά το σκορ δεν άλλαξε με το τελικό 6-0 να δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κάνει το 5Χ5 στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 17:00 κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ημίχρονο: 3-0

Τελικό: 6-0

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Νάση, Σμίλικοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Νεφρού, Πατερνά, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....