11/5/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.174






   

8η αγωνιστική Play-Off, Superleague 

ΠΑΟΚ - Άρηθ - 2-0

Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Άρη με 2-0...

Ένας πολύ καλά διαβασμένος ΠΑΟΚ, παρά τις σημαντικές απουσίες του κέρδισε τον ΑΚΙΝΔΥΝΟ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επιθετικά συμπολίτη, έχοντας απέναντί του μια κακή διαιτησία και έναν τραγικό Πορτογάλο (τελικά) VARίστα, που προσπάθησε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα!

Ο Δικέφαλος διαμαρτυρήθηκε για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Ουάρντα και στον Βαρέλα λίγο αργότερα, με το κοράκι να κάνει γαργάρα την πεντακάθαρη κόκκινη στον Γκάμα, ο οποίος πάτησε τον Βιεϊρίνια, στέλνοντας τον παίκτη μας στον πάγκο (αναγκαστική αλλαγή)!

Από το ξεκίνημα του ματς φάνηκε πως οι φιλοξενούμενοι είχαν σκοπό να παίξουν ταμπούρι και να προσπαθήσουν να κλέψουν το ματς στις αντεπιθέσεις, όμως ο Δικέφαλος με σωστή λειτουργία δεν τους έδωσε το δικαίωμα να πιστέψουν σε κάτι τέτοιο παίζοντας έξυπνα!

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο είχε την κατοχή της μπάλας και έψαχνε τους διαδρόμους προς την εστία του Κουέστα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει καθώς έλειπε η καλή τελική πάσα. Πάντως στο 21ο λεπτό ο Κουέστα ανέτρεψε τον Ουάρντα, αλλά δεν έδωσε τίποτε ο Λευκορώσος, ουτε το VAR.

Παρόμοια τύχη είχαν και οι διαμαρτυρίες μας στη φάση που ο Γκανέα σκαρφάλωσε πάνω στον Βαρέλα στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, χρησιμοποιώντας και τον αγκώνα του, χωρίς να δοθεί τίποτε!

Στην επαανάληψη και στο 54ο λεπτό, ο Λευκορώσος έδειξε κίτρινη στον Γκάμα, αν και θα μπορούσε να έχει άλλο χρώμα η κάρτα! Καρμπινάτη κόκκινη που έγινε γαργάρα!

Στο 62ο λεπτό μπήκαν οι Λύρατζης στη θέση του Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας αντί του Ουάρντα και Κρμέντσικ αντί του Σφντέρσκι, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Κρμέντσικ από τον Σάσα.

Στο 81ο λεπτό, με την άκρη του ποδιού ο Κουέστα σταμάτησε το πλασέ του Κρμεντσικ, για να φτάσουμε στο 91' όταν ο Ζίβκοβιτς από κοντά εκτέλεσε τον Κουέστα, γράφοντας το τελικό 2-0.

Καλό το κοουτσάρισμα του Πάμπλο Γκαρσία, εύστοχες οι αλλαγές του, σίγουρα πιστώνεται μεγάλο μέρος από τη σημερινή νίκη!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (61' Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Ντόουγκλας, Σβαμπ (78' Μουργκ), Μπάμπα (85' Μιχάι), Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (61΄Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (61' Κρμέντσικ).

Άρηθ: Κουέστα, Ιωάννου (73' Μπερτόλιο), Μπεναλουάν Ρόουζ, Σούντγκρεν (73' Μπρούνο), Γκάνεα, Ματίγια (83' Μήτρογλου), Σάσα, Γκάμα, Γκαρσία (56' Μαντσίνι), Σίλβα (56' Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....