20/5/21

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.187

Ποδόσφαιρο γυναικών 8η αγωνιστική, Α' Εθνική

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 0-3

Ήρθε, είδε, νίκησε... και συνεχίζει την πορεία του για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, κέρδισε εκτός έδρας, στον Άγιο Βασίλειο τον συμπολίτη με 0-3.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με σχηματισμό 3-4-3 και αρχική σύνθεση τις: Παπακωνσταντίνου, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της κατοχής και την πρωτοβουλία στην επίθεση, ο Δικέφαλος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της αντιπάλου δύο φορές στο 12', μετά από σουτ της Μήτκου και ψαλιδάκι της Πούλιου. Οι “ασπρόμαυρες” δεν πτοήθηκαν, ο επιθετικός μονόλογος συνέχισε, με την Κακαμπούκη στο 27' να σημαδεύει κι αυτή το δοκάρι. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 32' με σουτ της Πούλιου μετά από ασίστ της Μήτκου.

Στην επανάληψη, το “λεωφορείο” στην άμυνα των οικοδεσποτριών συνέχισε να είναι παρκαρισμένο μπροστά στην εστία, όμως δεν εμπόδισε την Πούλιου από το να κάνει το 2-0 με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ στο 48'. Την απόλυτη κυριαρχία του Δικεφάλου ήρθε να επιβεβαιώσει η Γκάτσου με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ της Βαρδαλή στο 57'.

Λίγα λεπτά αργότερα οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, έκαναν μαθήματα τριγωνομετρίας στις αντιπάλους τους σε μια φάση βγαλμένη από ηλεκτρονικό παιχνίδι, με την μπάλα να μην κάνει την χάρη στην Σπυριδωνίδου και να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 82' η μπάλα συνέχισε να παίζει παιχνίδια και δεν κατέληξε στα δίχτυα μετά από τριπλή ευκαιρία με πρωταγωνίστριες τις Πίτσιου και Σπυριδωνίδου.

Το τελικό 0-3, φαντάζει φτωχό σε σχέση με την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ έκανε το τέλειο παιχνίδι και ανά διαστήματα πάραξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με όμορφους συνδυασμούς και ήταν άτυχος που δεν σκόραρε παραπάνω τέρματα. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων ο Δικέφαλος, περιμένει να κλειδώσει και μαθηματικά την παρουσία στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ στις 30 Μαΐου εντός έδρας απέναντι στον Γ. ΠΟ Καστοριά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου γυναικών.

Ημίχρονο: 0-1

Σκόρερς: 32', 48' Πούλιου, 57' Γκάτσου

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Παπακωνσταντίνου, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά (80' Πίτσιου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη (87' Κωνσταντινίδου), Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου (87' Μάρκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....