25/11/18

oxyro N 3.534




Μπάσκετ Γυναικών

ΠΑΟΚ  - Ολυμπιακός - 61-71

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τον ΠΑΟΚ δεν τον επηρεάζουν αποτελέσματα σαν το σημερινό, αφού στόχος του Σωματείου είναι η προώθηση των Ελληνίδων αθλητριών και η άνθιση των τμημάτων υποδομής, τα αποτελέσματα των οποίων είναι ορατά εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον, ενώ παραμένει σταθερός στον προσανατολισμό του ότι η γυναικεία καλαθοσφαίριση είναι άθλημα κατά βάση ερασιτεχνικού χαρακτήρα, το οποίο για να προοδεύσει χρειάζεται συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.

Παρόντες στον αγωνα μεταξύ άλλων ο Γεν. Γραμματέας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών μπάσκετ κ. Θόδωρος Πολυμένης, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τιμ Μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Αριστοτέλης Ζουρνατζίδης.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 11-23, 25-42, 40-55, 61-71

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Πολυμένη, Λύμουρα 8, Κωτούλα 3, Λέξα, Καρλάφτη 2, Κριμίλη 3, Ταρπάγκου, Καρακούλα, Μιχαηλίδου, Govan 11, Jackson 18, Williams 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....