3/11/18

oxyro N 3.509




9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League  Κ19

Ατρομήτος - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του Ατρομήτου με 1-2...

Η Κ19 του Δικεφάλου ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Τζοβάρα και Μπαλογιάννη . Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να ξεκινήσουν με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη , Μιχαηλίδη, Διαμαντή και Τσαούση στην άμυνα, Τσιγγάρα, Μελετίδη και Χατζηστραβό στα χαφ και επιθετική τριπλέτα με τους Δούμτση, Γαϊτανίδη και Πανίδη.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία με 1-1 της ΑΕΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού και ανέβασε την διαφορά από τη δεύτερη Ένωση στους τρεις βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μελετίδης (46′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Πανίδης, Δούμτσης (70′ Βουτσάς), Γαϊτανίδης (46′ Γκαργκαλατζίδης)



5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ15

ΠΑΟΚ - Αρηθ - 1-0

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το 1-0, κέρδισε η Κ15 του ΠΑΟΚ τον Αρη, στο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη ηγείται του Β' ομίλου με 9 βαθμούς, παρότι έχει δώσει ένα ματς λιγότερο.

Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του, η οποία αντικατοπτρίζεται στα δύο δοκάρια και στις 21 τελικές προσπάθειες.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 6' ο Κούτσιας με υπέροχη ατομική προσπάθεια.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κουτσίδης, Ζίλος, Τασιούρας, Τσέλα, Πιτιλάκος, Τσίκος (77' Τόσκος), Σπυριδόπουλος (65' Κεδίκογλου), Σμυρλής, Μπάμπουρας (54' Ρούμιαντσεβ), Κούτσιας (74' Καμαρός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....