25/11/18

oxyro N 3.532




Πόλο Ανδρών 6η αγωνιστική, Α1 

Υδραϊκός - ΠΑΟΚ -  9-7

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετώπισε εκτός έδρας, στο κολυμβητήριο Αλίμου τον Υδραϊκό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 9-7.
Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ MORRIS "κλότσησε" την ευκαιρία να πάρει μία νίκη, δεδομένης τόσο της ποιότητάς του σαν ομάδας, όσο και της εικόνας και εξέλιξης του αγώνα. Στιγμιαία λάθη και αδράνειες, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη. Ο Δικέφαλος προσπερνάει το σημερινό αγώνα και συνεχίζει...

ΠΑΟΚ (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 2, Κουλούρης, Σγουρίδης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 1, Παυλίδης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης



Χάντμπολ Ανδρών

ΠΑΟΚ - Δράμα 86 - 32-21

 Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ  ΤV το απόγευμα του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης, στο καινούριο του σπίτι, εκεί όπου υποδέχθηκε την Δράμα 86 Bianco Monte, την οποία "υπέταξε" με 32-21.

Σε ένα παιχνίδι, που εν πολλοίς, ο ΠΑΟΚ το χρησιμοποίησε αφενός για να προσθέσει πόντους στη βαθμολογική του συγκομιδή και αφ' ετέρου σαν ένα chrash test ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έχει στο αμέσως επόμενο διάστημα, το αποτέλεσμα μόνο σαν θετικό μπορεί να κριθεί.

Άλλωστε, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Στέλιου Σεϊρεκίδη σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο Δικέφαλος θα βρίσκεται στο pick της απόδοσής του τον μήνα Δεκέμβριο.

Στη συνέχεια, ακολουθεί μία μίνι διακοπή κατά την οποία η ομάδα θα έχει την ευκαιρία τόσο να ξεκουραστεί αλλά και να δουλέψει ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό / Ομ. Ξυνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....