10/11/18

oxyro N 3.519




10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, Κ19

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικος - 3-2

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε της αντίστοιχης του Παναιτωλικού  με 3-2...

Προηγήθηκε 2-0, είδε τον Παναιτωλικό αν και με 10 παίκτες να την ισοφαρίζει, αλλά με ψυχραιμία και υπομονή βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε το τρίποντο η Κ19 του ΠΑΟΚ, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είχαν αρχικά να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές απουσίες της ομάδας, καθώς οι Τσαούσης και Γκαργκαλατζίδης ήταν τραυματίες και ο Χατζηστραβός άρρωστος, με τον Μπαλογιάννη επίσης να μένει εκτός. Οι επιλογές τους ήταν ο Παπαδόπουλος κάτω από τα δοκάρια, οι Λύρατζης και Τάχατος στα άκρα της άμυνας, Μιχαηλίδης και Διαμαντής στα στόπερ, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας και Βουτσάς στο κέντρο και τριάδα στην επίθεση με τους Δούμτση, Γαϊτανίδη και Τζοβάρα.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τάχατος, Λύρατζης , Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (55′ Πουρναράς), Βουτσάς (85′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης, Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (70′ Πανίδης).



Κ17 / Β' ομίλος

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 1-1

Ναι μεν προηγήθηκε, ναι μεν έχασε πέναλτι κι άλλες πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ναι μεν ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο – κι αυτό είναι το σημαντικό – ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 80' και δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Ξάνθη.

Η Κ17 είναι πλέον στους 16 βαθμούς, στην κορυφή του Β' ομίλου.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κωνσταντέλιας στο 55', έπειτα από ασίστ του Γρόσδη. Δέκα λεπτά μετά ο Καράκουτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ανεπιτυχώς ο Κωνσταντέλιας και σε μια στατική φάση, στο 80', οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (45' Κιτσάκης), Αβεντισιάν (85' Κουτεντάκης), Παναγιώτου, Ντάικο, Καραμπέρης, Γρόσδης, Τζόλης (45' Γκορτεζιάνι), Κωνσταντέλιας (70' Σαπουντζής), Πιπιλιάρης (70' Αλτιντζής), Καράκουτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....