6/11/18

oxyro N 3.512




Κ17 / 8η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - ΑρηΘ - 3-1

Ωραίο ματς, με έντονο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες, μα κυρίως ωραίο, μεστό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ που έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του κόντρα στον Αρη. Η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον Αρη στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League, που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (06.11) και μετρά πλέον 15 βαθμούς.

Συνυπολογίζοντας δε, τα δύο δοκάρια και τις τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μεγάλες διαστάσεις...

Στο 4' ο Τζόλης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Το 2-0 έκανε στο 12΄ο Καράκουτης με ωραίο σουτ, έπειτα από συνδυασμό με τον Κωνσταντέλια. Μείωσε ο Αρης στην εκπνοή του ημιχρόνου και το β' ημίχρονο ήταν ουσιαστικά ένας ...μονόλογος της ομάδας των Αλεξιάδη και Χάγκαν. Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Καράκουτης και πάλι, στο 55, έπειτα από ασίστ του Κωνσταντέλια.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (80' Αλτιντζής), Αβεντισιάν, Ντάικο (80' Κιουρτσίδης), Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Γρόσδης (65' Σαπουντζής), Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Καράκουτης (74΄Κιτσάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....