10/11/18

oxyro N 3.518



5η αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - Κύμη - 78-60

Για την 5η αγωνιστική της Basket League, o Δικέφαλος κέρδισε στην PAOK Sports Arena την Κύμη με 78-60 ...
Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και η 3η του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηλία Παπαθεοδώρου:
«Παίξαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, είχαμε εξαιρετική ενέργεια. Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας, είχαμε σωστές αντιδράσεις κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Περιορίσαμε τους βασικούς σκόρερ αλλά και τους δημιουργούς της, είχαμε υπομονή καθώς δεν μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, μιας και η Κύμη είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και συνεχίζουμε, επικεντρώνοντας πρώτα την προσοχή μας στο ματς με τη Φρίμπουργκ που ακολουθεί.

Το πιο δύσκολο κομμάτι που έπρεπε να διαχειριστεί η ομάδα:
«Πριν το παιχνίδι θέσαμε τρεις στόχους. Η αμυντική μας προσήλωση να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, κάτι που το καταφέραμε σχεδόν στο απόλυτο, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο δεύτερος στόχος μας ήταν να διαβάσουμε τα στοιχεία που χρησιμοποιεί στην άμυνά της η Κύμη,  ενώ στο σημερινό αγώνα χρησιμοποίησε περισότερο τις αλλαγές στα πικ εν ρολ, κάτι που ήταν έξτρα πρόβλημα για εμάς. Ο τρίτος μας στόχος ήταν να κερδίσουμε έστω με ένα πόντο, αλλά το καταφέραμε με πολύ περισσότερους και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια.
Η ομάδα ψάχνει να βρει τη χημεία της μέσα από τα παιχνίδια. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα πρόγραμμα απαιτητικό. Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ λείψαμε τέσσερις μέρες και στη συνέχεια έπρεπε να οργανώσουμε ένα παιχνίδι με πολλές απαιτήσεις. Αρχές Νοέμβρη είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα να παίξει όσο καλύτερα μπορεί».

Για την παρουσία των Χάτσερ και Γκος:
«Ο Χάτσερ είναι ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι κάνει πράγματα χρήσιμα για εμάς, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι από την απόδοσή του, ήταν αποφασιστικός και μας βοήθησε πολύ.
Ο Γκος είναι ο πρώτος μας σκόρερ στο Basketball Champions League και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η απουσία των τριών εβδομάδων στο ξεκίνημα τον πήγε λίγο πίσω. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, όσο βελτιώνεται η ομάδα θα βελτιώνεται και ο ίδιος. Στο ρόστερ μας έχουμε παιδιά με δυνατότητες και ευθύνες. Ο Κόνιαρης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, έκανε αυτό που του ζητάμε. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε πολλές δημιουργίες, και έπαιξε καταπληκτική άμυνα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιδράει πιο γρήγορα συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι:
«Παίζει ρόλο το πρόγραμμα και ποιους αντιπάλους αντιμετωπίζουμε. Φέτος περάσαμε πιο ανώδυνα το δύσκολο κομμάτι και κάνουμε συνεχόμενες νίκες Αυτό όμως δε λέει κάτι, ότι ήρθαμε πιο γρήγορα στα καλά μας. Η εξέλιξη και η πρόοδος της ομάδας συνεχίζονται, με στόχο να παίξουμε όπως πρέπει και να φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Δεκάλεπτα: 21-17, 36-29, 57-41, 78-60

ΠΑΟΚ: Jones 9 (3), Moreira 7, Χρυσικόπουλος 6, Σχίζας 3, Κόνιαρης, Αθηναίου 3 (1), Tepic 12 (1), Μαργαρίτης 14 (1), Ζάρας, Hatcher 17 (2), Garrett 4 , Goss 3 (1)

Κύμη: Horton 24, Suggs 2, Bolds, Τουντζιαράκης 4, Camphor 15 (3), Washington 9 (1), Τσιάρας 4, Πουλιανίτης 2, Μαραγκός, Μαργέλης, Μητσιμπόνας



Μπάσκετ Γυναικών

Εσπερίδες Καλλιθέας - ΠΑΟΚ - 63-70

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου αντιμετώπισε στην Καλλιθέα τις τοπικές Εσπερίδες.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Δικέφαλος με σκορ 1-1 στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του και μετά το ''ροζ'' φύλλο αγώνα κόντρα στο Σπόρτινγκ της περασμένης Κυριακή, πήρε ακόμα μία νίκη με 63-70.

Με εμφανίσεις όπως της περασμένης Κυριακής με το Σπόρτινγκ και τη σημερινή κόντρα στις Εσπερίδες, η ομάδα δικαιώνει τον Γεν. Αρχηγό της κ. Βασίλη Αγγελίδη, τον προπονητή Βασίλη Μασλαρινό και πάνω απ' όλους τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος στήριξε το πρότζεκτ του τμήματος, αλλά φυσικά και τις ίδιες τις αθλήτριες, οι οποίες βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου, όπου ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι, αφού ενδιάμεσα μεσολαβούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 13-19, 25-40, 42-61, 63-70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....