17/11/18

oxyro N 3.525




Ποδόσφαιρο Γυναικών 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής

Ελπίδες Καρδίτσας 94 - ΠΑΟΚ - 

Τελικά ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τις "ισόβιες" Πρωταθλήτριες είναι ο καιρός... Έτσι, λοιπόν, έχοντας προηγηθεί μεγάλη βροχόπτωση τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, που δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, αλλά μόνο πόλο, λογικό επόμενο ήταν να αναβληθεί ο αγώνας Ελπίδες Καρδίτσας - ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί κοινό αίτημα των δύο ομάδων στην ΕΠΟ για τον εκ νέου ορισμό του αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή.

Η αποστολή της ομάδας μας παίρνει ήδη το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη!
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ



5η αγωνιστική της Α1 του πόλο

ΠΑΟΚ - Ν.Ο. Χίος - 12-6

Για την 5η αγωνιστική της Α1 του πόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του Ν.Ο. Χίου με 12-6.
Με τη σημερινή νίκη και τους βαθμούς αυτής, ο Δικέφαλος ''βγάζει το κεφάλι από το νερό'' και συνεχίζει με αισιοδοξία στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 4-1, 3-2

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας, Κουλούρης, Βοζίκης, Καρούντζος 4, Παυλίδης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μανθογιάννης, Τάτσης 1, Παπαδομανωλάκης, Μουρατίδης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....