30/10/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.015








 9η αγωνιστική της Super League

Αεκ - ΠΑΟΚ - 2-0

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην OPAP Arena με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να κρατήσει μπάλα και να κάνει το παιχνίδι του, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος να φανεί απειλητικός.

Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους πίεσαν ψηλά και στο 12′ είχαν δοκάρι με κεφάλια του Πόνσε, ενώ στο 17′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Πινέδα να σκοράρει με κεφαλιά μέγα από κόρνερ του Μάνταλου.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά δεν βρήκε χώρους και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει εντάσεις και να βρει την ισοφάριση, αλλά στο 55′ η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από ολιγωρία στην ασπρόμαυρη άμυνα με τον Ελίασον.

Ο ΠΑΟΚ έγινε πιο δυναμικός, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε όλα τα όπλα που είχε διαθέσιμα στον πάγκο, αλλά οι κακές επιλογές έξω από την αντίπαλη περιοχή δεν του επέτρεψαν να μπει στο παιχνίδι.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα κι ο Δικέφαλος πρέπει να αφήσει πίσω του το κακό βράδυ στην OPAP Arena και να ανασυνταχθεί ενόψει συνέχειας, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Αεκ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (83′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (64′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Ελίασον (82′ Άμραμπατ), Μάνταλος (64′ Τσούμπερ), Πόνσε (83′ Πισάρο)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε ), Εκόνγκ , Νάσμπεργκ (60′ Κουλιεράκης ), Μπάμπα , Μεϊτέ , Οζντόεφ (75′ Σβαμπ ), Κωνσταντέλιας , Ντεσπόντοφ (60′ Τάισον ), A.Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (75′ Μπράντον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...