23/10/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.006





8η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 2-0

 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 2-0...

Μπροστά σε 18.000 θεατές, ο Λουτέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μέϊτέ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό, όταν σωστά δόθηκε έμμεσο σε γύρισμα του Κεσχρίντα στον τερματοφύλακα. Η φάση έγινε λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια, αλλά το σουτ του Τάισον, το απομάκρυνε αμυντικός.

Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε κατοχή μπάλας, αλλά αυτή δεν μεταφράστηκε σε καθαρή ευκαιρία στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, το σουτ του Σάστρε το απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιντώτας. Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 43' με την ίδια κατάληξη!

Ένα λεπτό αργότερα το σκορ άνοιξε, όταν ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά ο Οζντόεφ (έμοιαζε με σουτ), έγραψε το 1-0!

Στο 51ο λεπτό σημειώθηκε το 2-0 και πάλι από τον Οζντόεφ, που βρήκε δίχτυα με ανάποδο ψαλίδι. Προηγήθηκε σουτ του Τάισον που αποκρούστηκε πάνω (;) στη γραμμή, και στη συνέχεια ο Οζντόεφ σκόραρε εντυπωσιακά!

Οι φιλοξενούμενοι εγκατέλειψαν την αμυντική τακτική, είχαν μια δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τον Κοτάρσκι όποτε χρειάστηκε να είναι εκεί. Να σημειωθεί πως ακυρώθηκαν δύο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, το ένα ο Οζντόεφ (δόθηκε οφ σάιντ στον Σαμάτα) και το άλλο ο Μπράντον με κεφαλιά (θεωρήθηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του πλαγίου στο ξεκίνημα της φάσης).

Πλέον ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια, ένα την Πέμπτη στο Αμπερντίν και ένα την επόμενη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια...

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Βιεϊρίνια ), Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (69' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (69' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76' Μπράντον). 

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (54' Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76' Αθανασίου), Γκονζάλεθ (70' Έρλινγκμαρκ), Κουντέ (70' Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76' Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...