1/10/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.981












7η αγωνιστική της Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 2-2

Για την 7η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2, εκτός έδρας, με τον Παναθηναϊκό ...

Ο Δικέφαλος δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο με τους Τζούρισιτς και Ιωαννίδη, με τον ΠΑΟΚ σταδιακά να ισορροπεί το ματς και στο 19' ο Μπράντον με προβολή μετά από γύρισμα του Ζίβκοβιτς να κάνει το 0-1!

Στο 32ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Παλάσιος, σημειώνοντας ένα πολύ τυχερό γκολ, αφού η μπάλα πήγε στα δίχτυα μας από κόντρα και με τη βοήθεια του δοκαριού!

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος ήταν η ομάδα που απείλησε για δεύτερο γκολ στο δίλεπτο 49'-50'. Αρχικά  στο 49' σε γύρισμα του Κεντζιόρα, δε βρήκε την μπάλα ο Μπράντον για να τη στείλει στα δίχτυα και στο επόμενο λεπτό, όταν ο Κεντζιόρα από κοντά, έκανε την προβολή, αλλά πέρασε ελάχιστα άουτ η μπάλα! Στο 57' ο Μπράντον σούταρε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ!

Στο επόμενο λεπτό ξαναπήραμε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με πλασέ για σεμινάριο σκόραρε, μετά από μπαλιά του Τάισον! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ήταν φλύαροι, με τον Κοτάρσκι να φωνάζει παρών όποτε χρειάστηκε!

Υποδείχτηκαν πέντε λεπτά καθυστερήσεων και στο 94΄ο Σαμάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το διπλό! Στην τελευταία φάση του αγώνα, έχοντας περάσει για λίγα δευτερόλεπτα το 95', ο Μλαντένοβιτς σέντραρε, ο Κουλιεράκης έχασε την κεφαλιά και ο Γερεμέγεφ ισοφάρισε!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (82' Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (76' Βιλένα), Τζούρισιτς (68' Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Παλάσιος (68' Μαντσίνι), Ιωαννίδης (82' Γερεμέγεφ). 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (61' Οζντόεφ), Σβαμπ (68' Μεϊτέ), Κωνσταντέλιας (61' Ντεσπόντοφ), Αν. Ζίβκοβιτς, Τάισον (83' Μουργκ), Μπράντον (68' Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...