13/10/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.993









 

Ποδόσφαιρο Γυναικών 2η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 2011 - 2-1

Το 2Χ2 στην Women's Football League έκανε ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στη Θεσσαλονίκη των Τρικάλων 2011 με 2-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα τις: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Κοσκερίδου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου, Γιαννακά, Καλέση και Χέλβαλ. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε έχοντας πλήρως τον έλεγχο της κατοχής, προσπαθώντας να βρει τις... διόδους προς την περιοχή των Τρικάλων, τα οποία αμύνονταν μαζικά στο δικό τους μισό. 

Σε ανύποπτο χρόνο στο 19ο λεπτό, μετά από ένα γέμισμα της μπάλας, η ομάδα των Τρικάλων κέρδισε πέναλτι, σε μία οριακή φάση, η οποία ελέγχεται, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν δημιουργήθηκε επαφή μέσα στην περιοχή. Η Μπετανκούρ ευστόχησε, με τα Τρίκαλα να ανοίγουν το σκορ, 0-1. 

Ο ΠΑΟΚ Morris ανέβασε περισσότερο την γραμμή πίεσης του, φέρνοντας γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια. Η εορτάζουσα, Βάσια Γιαννακά, με δυνατό σουτ στο 27ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 1-1. 

Στο 38ο λεπτό, η Μήτκου απείλησε από μακριά, με το σουτ της, να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι των Τρικάλων. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 1-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris με ψυχραιμία και ωριμότητα, κυκλοφορούσε διαρκώς την μπάλα, προσπαθώντας να περάσει από την διπλή ζώνη άμυνας των Τρικάλων. 

Στο 58ο λεπτό έφτασε μία «ανάσα» από το 2-1, ωστόσο η Καλέση αστόχησε σε τετ-α-τετ. Ένα λεπτό αργότερα, στην επαναφορά της προηγούμενης φάσης, η Χέλμβαλ πλάσαρε εντός περιοχής, ωστόσο η τερματοφύλακας μπλόκαρε. 

Ο καταιγισμός χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε. Δύο φοβερά σουτ της Στράντζαλη σταμάτησαν στην αντίπαλη τερματοφύλακα, ενώ και η Χέλμβαλ στο 75' έφτασε κοντά στο 2-1, ωστόσο αστόχησε στην προβολή της. 

Το «χρυσό» γκολ για τον ΠΑΟΚ Morris ήρθε στο 94ο λεπτό. Η Μήτκου σέντραρε, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ωστόσο η Χέλμβαλ προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, γράφοντας και το τελικό 2-1. 

Το παιχνίδι πέρα από τις όμορφες φάσεις και τις συγκινήσεις, «στιγματίστηκε» και από την κακή διαιτησία των Καρυπίδη (ΕΠΣ Κιλκίς), Μαυρίδη (ΕΠΣ Κιλκίς) και Κονισπολιάτη (ΕΠΣ Κιλκίς). 

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη (76' Κιουρεξίδου), Αχμέντοβα, Δοϊρανλή (86' Μπασούρη), Κοσκερίδου (56' Τζούρτζεβιτς), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (86' Γιοβάνη), Μήτκου, Γιαννακά, Καλέση (56' Παπαδοπούλου), Χέλβαλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...