22/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.490



🦅 «δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι...» 🦅

Το χαμόγελο του Λέανδρου μάθημα ζωής. 

🦅 «Λεανδράρα βάλε ένα γκολ» 🦅

Είναι στιγμές που τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα συναισθήματα μιλούν απευθείας στην καρδιά. 1926


















Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 0-0

Για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό ...

Ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, ήταν αυτό που έγινε σήμερα στην Τούμπα, μπροστά σε περίπου 17.000 θεατές και από το οποίο έλειπαν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες!

Ο ΠΑΟΚ αναλώθηκε σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, κυρίως στην επανάληψη, και ουσιαστικά απείλησε τον Βατσλίκ στη φάση του 36' με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει και ο τερματοφύλακας του γάβρου να αποκρούει δύσκολα!

Νωρίτερα, στο 10', ακυρώθηκε σαν οφ σάιντ με τη βοήθεια του VAR το γκολ που πέτυχε ο Μασούρας, σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις των φιλοξενούμενων στην περιοχή μας!

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου στην επανάληψη δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ και έτσι μοιραία διατηρήθηκε το 0-0, ως το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στον Πειραιά, ενώ θυμίζουμε πως μετράει το εκτός έδρας γκολ σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!


ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (66' Μιτρίτσα), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79' Ολιβέιρα). 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (87' Κουντέ), Μασούρας (93' Βρουσάι), Γκάρι Ροντρίγκες (79' Καρβάλιο), Τικίνιο (79' Ελ Αραμπί).

Ράζβαν Λουτσέσκου
Για το αν η ομάδα είχε έλλειψη ενέργειας και αν την επηρέασαν οι απουσίες παικτών:

«Το μοναδικό που δεν μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν είχαμε έλλειψη ενέργειας. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που αν κατάφερνε να σκοράρει ένα γκολ θα έκανε δύσκολη την πρόκριση για εμάς.

Έγιναν κάποια λάθη στο πρώτο 15λεπτο, αλλά από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όχι τόσες πολλές η αλήθεια είναι. Κάναμε τρεις, τέσσερις, αλλά καλές ευκαιρίες. Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο είναι δύσκολο να κάνεις περισσότερες ευκαιρίες. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Δεν ισχύει ότι έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είχαμε την υπεροχή, την επιμονή, και συνέχεια στο παιχνίδι μας. Δεν κάναμε κάποια άλλη αλλαγή για να μη χαθεί η ισορροπία και γιατί δε θέλαμε να ρισκάρουμε το σκορ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού».

Για το τι γεύση του αφήνει το 0-0 και αν το θεωρεί θετικό ενόψει της ρεβάνς:

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Πάμε τώρα να παίξουμε το δεύτερο που θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε όμως την εμπειρία για το πώς θα το διαχειριστούμε. Εάν σκοράρουμε ένα γκολ θα βάλουμε πίεση στον αντίπαλο μας και θα μπορέσει να μας δώσει και την πρόκριση.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις ήρεμος και με φουλ αυτοπεποίθηση όταν ξέρεις ότι εάν δεχτείς ένα γκολ μπορεί να σου βάλει σε κίνδυνο την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...