5/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.468


Πόλο ανδρών 1ος αγώνας Γ' Φάση, Α1

ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ -12-9

Για τον πρώτο αγώνα της Γ’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στο Κολυμβητήριο Περιστερίου, την Πέμπτη 7 Απριλίου τον ΓΣ Περιστερίου, από τον οποίο ηττήθηκε με 12-9.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχος να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα, 2-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έχασε τη συγκέντρωσή του έκανε λάθη αμυντικά και έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλό του να ανοίξει τη διαφορά με το σκορ να φτάνει στο 7-2. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν πιο ανταγωνιστικός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά, με την περίοδο να τελειώνει με επιμέρους σκορ 3-3 και συνολικά 10-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος αντεπιτέθηκε έπαιξε με πάθος, μείωσε την «ψαλίδα» στα τρία γκολ αλλά δε κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 12-9.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό αγώνα, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 3-3, 2-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης Γιάν., Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης 1

Πόλο γυναικών 20η αγωνιστική, Α1

Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ - 4-11

Για την 20η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα την Τετάρτη (06/04), όπου αντιμετώπισε τον Ηλυσιακό, τον οποίο και κέρδισε με 4-11.

Στις δύο πρώτες περιόδους οι άμυνες και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έδωσαν ρεσιτάλ με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 2-2 σε ένα κλειστό παιχνίδι.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό και οι γηπεδούχες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το υψηλό τέμπο με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα 4-5 στο τρίτο οκτάλεπτο. Στη τελευταία περίοδο οι «ασπρόμαυρες» σκόραραν έξι τέρματα και κλείδωσαν μία τεράστια νίκη με 4-11.

Ο Δικέφαλος πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και πλέον είναι σε πλεονεκτική θέση με δύο στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, το Σάββατο (09/04), εντός έδρας.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 2-3, 0-6

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιμπάγιεβα 3, Ασκερίδου, Μπίκου, Ταυρίδου, Λαμπρούση, Κάιζερ 1, Φραγκιά 1, Ντόνα, Λασκαρίδου 5, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου, Στόγιου 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.210

Πόλο Ανδρών Προημιτελικός Final-8 Κυπέλλου Ελλάδος Για τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντι...