16/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.482





Basket League 22η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Πάτρας -81-76

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 81-76 επί του Απόλλωνα Πάτρας στο Παλατάκι και επέστρεψε στις νίκες. Πρώτος σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος (15π.). Το έργο του στήριξαν οι Φιλ Γκριν (12π. , 5 ασίστ), Ντιμίτρι Ρίβερς (11π. , 5 ριμπ). Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για τον Δικέφαλο, αφού θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα με τον Άρη, ενώ έσπασε και το άσχημο σερί ηττών. 

Ο Γιώργος Καμπερίδης στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών, αφού σε προσπάθειά του στραβοπάτησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 22χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ, μάλιστα έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου να κάνει λόγο για διάστρεμα.

Ο Καμπερίδης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και ο ενδεχόμενος χρόνος της απουσίας του

 Άρης Λυκογιάννης 

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Αυτό έβαλε μεγαλύτερη πίεση σε εμάς. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ήρθαμε σε μια καλή ισορροπία στα ποσοστά μας, όπως στο σουτ απ’ έξω. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια.

Έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε μια απώλεια να διαχειριστούμε, αυτή του Καμπερίδη».

Για την αδυναμία στο αμυντικό ριμπάουντ:

«Δεν έχει να κάνει με τη συγκέντρωση, πολλά επιθετικά που πήρε ο αντίπαλος έγιναν στο τελευταίο λεπτό. Φυσικά υπήρξαν στιγμές ολιγωρίας, έχουν καλούς παίκτες στη θέση «4» και «5». Είχαμε επικεντρωθεί στον Σίμονς και στο Μήτρου Λονγκ, ώστε να μην δημιουργήσουν περιφερειακές φάσεις. Να τους οδηγήσουμε μέσα στη ρακέτα κι όχι να κάνουν πολλά σουτ».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα στο ματς με τον Άρη:

«Πρέπει να συγκρατήσουμε την πληροφορία που έχει να σχέση με τη συνδυαστική άμυνα του Άρη. Σου επιτρέπουν τα περιφερειακά σουτ, ωστόσο είναι ομάδα που τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως να διαχειριστούν την ατμόσφαιρα και τους  οπαδούς. Πρέπει να βρεθούν σε καλή μέρα τα ατού μας, ωστόσο δεν έχουμε πολλές μέρες. Ο Καμπερίδης διένυε μια καλή εβδομάδα και γι’ αυτό βρέθηκε στην αρχική πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...