17/4/22

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.484



 

17η αγωνιστική, Women's Football League

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 0-3

Για την 17η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετώπισε τον Άρη, τον οποίο και κέρδισε με 0-3.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Μάκρα, Σιδηροπούλου, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Δοϊρανλή, Μπουζίνου και Βαρδαλή, με τον Δικέφαλο να έχει πολλές απουσίες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έντονη βροχή, που δυσκόλεψε αρκετά τις παίκτριες των δύο ομάδων. Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε την μπάλα με άνεση στoν χώρο του κέντρου αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στη τελική πάσα.

Στο 20’ σε μία σέντρα της Μαρίας Μήτκου, η Θωμαή Βαρδαλή δε κατάφερε να βρει εστία. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λευτέρης Κανάτας άλλαξε πλευρές την Φανή Δοϊρανλή και την Ηλιάνα Μπουζίνου για να δημιουργήσει αμυντική ανισορροπία στις αντίπαλες γραμμές.

Το γέμισμα της Δοϊρανλή στο 35’ πέρασε ανεκμετάλλευτο από την Έσε Ακίντα. Λίγα λεπτά μετά, η Μήτκου απείλησε την αντίπαλη εστία από τις παρυφές της περιοχής. Το 0-0 ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Morris κέρδισε φάουλ στο χώρο του κέντρου, η Μήτκου ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα πάνω στην Αναστασιάδη.

Ο Δικέφαλος ανέβασε τέμπο και έκλεισε τον Άρη στα καρέ του. Στο 60ο λεπτό η Μήτκου απείλησε ξανά με εκτέλεση φάουλ, με την Αναστασιάδη να αποκρούει με υπερένταση.

Η Μαρία Μπασούρη, που είχε περάσει στη θέση της Μπουζίνου, βρέθηκε τετ-α-τετ με την Αναστασιάδη, την ντρίπλαρε και έστρωσε τη μπάλα στη Μήτκου, η οποία έκανε το 0-1, σαν σε προπόνηση. Με τον Δικέφαλο να έχει ανέβει, η Βαρδαλή έχασε μεγάλη ευκαιρία μπροστά στο τέρμα για να έρθει ένα λεπτό μετά, στο 66' και να πάρει την "εκδίκησή" της, υπογράφοντας το 0-2, με περίτεχνη λόμπα.

Στο 80ο λεπτό μετά από γέμισμα της Μήτκου στo δεύτερο δοκάρι, η Έσε Ακίντα με κεφάλια δε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 0-3 ήρθε στο τελευταίο λεπτό με την Βαρδαλή να εκμεταλλεύεται λάθος της τερματοφύλακα.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ Morris κυριάρχησε του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο, απέδειξε την κυριαρχία του και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα για μία ακόμη αναμέτρηση.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου αφιέρωσαν τη νίκη τους στην Κωνσταντίνα Στράντζαλη, αλλά και στην Ίνγκουν Χαράλσντοτιρ, η οποία έδωσε κάνονικά το παρών στο Γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα. 

Ημίχρονο: 0-0

Τελικό: 0-3

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Μάκρα, Σιδηροπούλου, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Δοϊρανλή,Μπουζίνου (55' Μπασούρη), Βαρδαλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...