28/12/19

oxyro N 3.893





13η αγωνιστική, ΕΚΟ Basket League

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 99-82

Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος... Σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επέτρεψε τον αντίπαλο του, να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση του και μετά το 99-82 σήμερα, είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πριν το ντέρμπι με τον Άρη, που είναι πλέον, κάτι παραπάνω από οριακό...

Κώστας Χαραλαμπίδης:
«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έπαιξε φανερά καλύτερα Η εικόνα της ομάδας μου δε θεωρώ ότι είναι εικόνα που παλεύει για τη σωτηρία. Λυπάμαι πάρα πολύ και ζητάω συγνώμη για αυτήν την εικόνα. Τα ψέματα τελείωσαν. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και βρισκόμαστε σε δεινή βαθμολογική θέση. Η ομάδα αυτή δε θα πέσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά δε θα πέσουμε. Το επόμενο παιχνίδι, είναι ζωής και θανάτου!

Είχαμε κάκιστες επιλογές επιθετικά σε εκείνο το σημείο και πολύ κακές αντιδράσεις αμυντικά. Δεχόμαστε συνέχεια 50 πότους σε κάθε ημίχρονο. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες.

Σας δίνω μια προσωπική υπόσχεση, δεν πρόκειται να πέσει αυτή ομάδα. Θα βρούμε τη λύση εκ των έσω. Δεν περιμένουμε να κάνουμε πέντε αλλαγές για να σωθούμε. Με αυτά τα δεδομένα, η ομάδα αυτή θα παλέψει για να σωθεί».

Δεκάλεπτα: 24-22, 49-39, 72-53, 99-82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....