1/12/19

oxyro N 3.865



12η αγωνιστική Κ19

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-0

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό ...

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απειλείται από τον Ολυμπιακό σε κανένα σημείο του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ, αφήνοντας δυο βαθμούς στο Ρέντη.

Ωστόσο η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε ευκαιρίες που θα της έδιναν την ευκαιρία να προηγηθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική, πραγματικά μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 22′, όταν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου άλλαξαν υπέροχα την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Τζόλη, που από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, να μην απειλούνται στο ελάχιστο.

Ωστόσο οι πρωταθλητές παρά την υπεροχή τους δεν κατάφεραν να βρουν την τελική πάσα που θα «ξεκλείδωνε» την άμυνα του Ολυμπιακού και θα τους έδινε την νίκη, με το ντέρμπι να λήγει χωρίς τέρματα.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (92΄Τσοπούρογλου), Τάχατος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Γιαξής, Τζόλης (92′ Γρόσδης), Πανίδης (68′ Πουρναράς), Κούτσιας (84′ Γκορτεζιάνι)



Πρωτάθλημα Super League Κ17 

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ - 0-4

Με το "αγαπημένο" της σκορ συνέχισε η Κ17 στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα των Παπαβασιλείου και Ταξίδη κέρδισε 4-0 την ΑΕΛ, στη Λάρισα και έφτασε στους 30 βαθμούς. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πάνω από την Άρη, τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Εξαρχής πήρε τον έλεγχο στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και στο 16′ άνοιξε το σκορ με τον Σμυρλή, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κουλούρη. Το 2-0 για τον Δικέφαλο έκανε στο 27′ ο Σπυριδόπουλος, μετά από την πάσα του Σμυρλή και το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά από τον Κεδίκογλου και ασίστ από τον Κoυλούρη. Το τελικό 0-4 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο, καθώς ο Κoυλούρης βρήκε και πάλι τον Κεδίκογλου, που δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (55′ Καμαρός), Τασιούρας (70′ Θεοδωρίδης), Μανωλιούδης, Τσιακούμης, Τσίκος (55′ Κουίδης), Σπυριδόπουλος, Κουτεντάκης, Κεδίκογλου (62′ Σπυράκος), Κουλούρης, Σμυρλής (70′ Ξεπαπαδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....