19/12/19

oxyro N 3.885













15η αγωνιστική, Superleague

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 15η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 0-2...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη, στα χαφ τους Ντόουγκλας, Μίσιτς, Λημνιό, Ελ Καντουρί και πιο μπροστά τους Μπίσεσβαρ, Άκπομ.


Ο Δικέφαλος έδειξε από την αρχή τη διάθεση να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Πανιωνίου, ο οποίος στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο αρκέστηκε σε παθητικό παιχνίδι, για να ισορροπήσει προσωρινά στη συνέχεια.

Φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα, κατάφεραν να πάρουν θέση στην κερκίδα, λίγο πριν την ανάπαυλα του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Ποτέ σου δε θα παίζεις μόνος»

Αμπέλ Φερέιρα
«Κατά πρώτο λόγο, επειδή δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας, ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ένα γεγονός που μας επηρέασε εξωτερικά, ήταν ότι δεν ποτίστηκε το γήπεδο άτι που κάνει πιο δύσκολη τη δουλειά της ομάδας που έχει την πρωτοβουλία. Στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε πολύ καλύτερα, προσπαθούσαμε με γρήγορους συνδυασμούς να φτάνουμε να κάνουμε σέντρες, για να τελειώνουμε τις φάσεις. Αφού βρέθηκε νερό για το γήπεδο, στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πιο γρήγορη κυκλοφορία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε τα γκολ που πετύχαμε και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κίνηση που έκανε για να πάει στον κόσμο, σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

«Το έχω πει πάρα πολλές φορές από την πρώτη στιγμή και δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά πράξη. Όταν είμαστε όλοι μαζί τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Η έδρα μας είναι πάντα γεμάτη κι έχει τον παλμό που πρέπει. Είναι ένας τρόπος να τους δείχνω την αγάπη που έχω γι’ αυτούς, γιατί μας στήριξαν σε μία ακόμα έδρα. Ο σύλλογος αυτός είναι πολύ ξεχωριστός, πολύ ιδιαίτερος».

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Παπανικολάου (68' Εμμανουηλίδης), Τσιλούλης (82' Δούμτσιος), Αραμπούλι.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς (72' Μαουρίσιο), Λημνιός (81΄Πέλκας), Ελ Καντουρί (46' Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Γκολ: Ίνγκασον 48′ (σουτ), Άκπομ 62′ (κεφαλιά)
Κίτρινες: Σαραμαντάς 56′ , Κόρμπος 79′ / Γιαννούλης 69′, Άκπομ 88′
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βoηθοί: Μπουξμπαούμ (Αν. Αττικής), Μπαλτάς (Αχαϊας)
Θεατές: 2.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....