30/4/18

oxyro N 3.386










29η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδας στο Χόρτο και στις καρδιές μας  2017-2018

Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ - 0-3

Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ 

Για την 29η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 0-3 .

Ράζβαν Λουτσέκσου
Για τη σημερινή νίκη και την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του τελικού του Κυπέλλου:«Θέλω να σημειώσω κάτι πολύ ξεκάθαρο για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη ομάδα αυτού του πρωταθλήματος έχει μείον βαθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δείχνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ήταν μία τεράστια στρατηγική για να μην στεφτεί φέτος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Μία στρατηγική δύο μεγάλων ομάδων της Αθήνας και των Επιτροπών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε, εγώ, το προσωπικό μου, οι παίκτες και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω μας«.
Για τη σημασία του 0-1: «Ξανά θα πρέπει να πω για τον κ.Ουζουνίδη, ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη επιθετικότητα και είμαστε τυχεροί που στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να μπούμε με αλλαγμένη στάση και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Με βάση την εικόνα, πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα» .
Για τις φάσεις που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός: «Ήμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Ξέραμε τι έχουμε περάσει, τις στρατηγικές που χρησιμοποίησαν κάποιοι. Σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Βγήκαμε πολύ πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι, με μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Δικεφάλου: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να πούμε ένα «αντίο» σε αυτή τη χρονιά. Πρέπει να θεωρούμε ότι είμαστε πρωταθλητές. Θέλουμε πάρα πολύ να είναι κοντά μας στο τελευταίο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο» .
Για τον τελικό: «Ο καθένας έχει στο μυαλό του τον τελικό, τόσο οι παίκτες, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά ας έχουμε ισορροπία κι ας ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά, να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους και χαρούμενος και μετά θα δούμε τον τελικό. Μέχρι τότε, έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά» .

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κάτσε, Τσανδάρης, Μουνιέ, Λουντ (17' Μυστακίδης), Δώνης (63' Μολίνς), Λουτσιάνο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (69' Ελ Καντουρί), Πέλκας (73' Λημνιός), Μπίσεβαρ (82' Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...