21/4/18

oxyro N 3.375








Τελικός του πρωταθλήματος των ομάδων Κ15 της Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος - 0-0 (5-4) Στα πέναλτι

Δείτε  το παιχνίδι ΕΔΩ

Πάλεψαν μέχρι τέλους! Ο τελικός του πρωταθλήματος οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου ο Παναθηναϊκός στάθηκε πιο τυχερός (5-4)
Αποδείχθηκε πως οι δυο ομάδες βρίσκονται άξια στον τελικό του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αρνήθηκαν να συμβιβαστούν μέχρι τέλους με την ήττα.

Δυνατές μονομαχίες και πάθος από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνθέτουν την εικόνα ενός απολαυστικού τελικού που έψαχνε όμως νικητή. Και εκείνο κρίθηκε στα πέναλτι και για την ακρίβεια στο τελευταίο, εκεί που ο Αυγερινός απέκρουσε το πέναλτι του Ρούτση και ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα με 4-5.

ΠΑΟΚ: Αλέξανδος Τσιόπτσης, Ιωάννης Καράκουτης (75’ Στέφανος Μανεσίδης), Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Ιωάννης Μανωλιούδης, Γρηγόρης Χνάρης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Αθανάσιος Στοϊνοβιτς, Ιωάννης Ταϊτζόγλου (65΄ Στέφανος Ρούτσης), Γεώργιος Κούτσιας, Ιωάννης Κωνσταντέλιας (66’ Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης), Βασίλειος Κιτσάκης.

Παναθηναϊκός: Αυγερινός, Κρυπαράκος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γωγουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος,Τζαβίδας (66’ Πορφυρόπουλος), Τόρρα, Τσοντάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...