15/4/18

oxyro N 3.371





 

27η αγωνιστική της Superleague

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 3-1

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, τον Πανιώνιο με 3-1.

Δείτε την παρακάμερα του PAOK TV ΕΔΩ

Δειτε ΕΔΩ το βίντεο

Ράζβαν Λουτσέσκου:
Για τα γεγονότα στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: "Μας έκλεψαν, ήρθαν εδώ και μας έκλεψαν. Θα το λέω κάθε μέρα, σε κάθε ευκαιρία. Μας έκλεψαν. Έχουμε 61 βαθμούς, με ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό"
Για την άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, όπως όλοι μας. Είναι κρίμα μια τέτοια ομάδα, να την κλέβουν με τέτοιο τρόπο. Ήρθαν εδώ και μας έκλεψαν. Έχουμε 61 πόντους, με ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Θα το λέω να το ακούνε. Υπόσχομαι, θα το θυμάμαι και θα το λέω κάθε μέρα»
Για το παιχνίδι : «Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο, που παίξαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, είμαστε άτυχοι το εύρος του σκορ στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο παίξαμε πιο ισορροπημένα. Ίσως θεωρήσαμε πως το παιχνίδι έχει κριθεί. Ένα αρνητικό σήμερα, είναι ότι το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Κι έτσι μείναμε στο 3-1»
Για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με θυμό : «Σε μια νορμάλ κατάσταση, θα είχαμε διαφορετικό κίνητρο, θα είχαμε διαφορά βαθμών, τον τίτλο στα χέρια μας και θα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είναι πράγματα, που ο κόσμος μπορεί να μην καταλάβει. Η κατάσταση, που βρέθηκε η ομάδα... Να πρέπει να αντιμετωπίζει τα πάντα... Ξαφνικά να βρίσκεται ένα γαμημένο ρολό χαρτί και η απόφαση αυτής της επιτροπής, που ήταν unfair και αντιεπαγγελματική και να πρέπει να ξεπεράσεις όλα αυτά. Επιστρέψαμε, κερδίσαμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, και η ίδια στρατηγική, που δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο. Και πάλι η ίδια κατάσταση, μας έκλεψε άλλο ένα παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες, είχαν τη δύναμη να επανέλθουν δύο φορές, μετά τα όσα έγιναν εναντίον μας. Είναι ποδόσφαιρο, όλα μπορεί να γίνουν, ίσως να μην μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα, αλλά θα ξέραμε ότι δεν κερδίσαμε γιατί θα ήμασταν κακοί εμείς»
Για το αν τον δίδαξε κάτι η φετινή σεζόν : «Αυτό που έμαθε, όταν υπάρχει η άνεση να δουλέψει ένα γκρουπ πολύ καλά, γίνεται»
Για ενδεχόμενη ανατροπή της απόφασης : «Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Ότι ήταν να πω, το είπα»
Για τις μεταγραφές του χειμώνα : «Περιμένω πολλά απ΄ αυτούς. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει μέσα στη σεζόν και να παίξει αμέσως, ίσως σε ομάδες, που δεν είναι πολύ οργανωμένες. Έχουμε οργάνωση και φιλοσοφία, δεν είναι εύκολο να έρθει ένας και να παίξει αμέσως. Όταν έχεις μια φιλοσοφία παιχνιδιού, οι υπάρχοντες παίκτες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, να δώσουν περισσότερα πράγματα. Δυστυχώς οι καινούριοι παίκτες, ήρθαν και βρήκαν παίκτες, που έπαιζαν πολύ καλά και ήταν δύσκολο να βρεθεί η ευκαιρία για να παίξουν. Ίσως είναι παράξενη κατάσταση, αλλά τον χειμώνα οι μεταγραφές βελτιώνουν μια ομάδα, αλλά το 80% των μεταγραφών περισσότερο ζημιώνουν, παρά ωφελούν γενικά στο ποδόσφαιρο. Κάναμε τις μεταγραφές, θέλοντας να έχουμε καλή κάλυψη σε όλες τις θέσεις μας. Δεν είχαμε και τραυματισμούς, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να μπουν στην ομάδα. Αλλά είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες και στο τέλος της σεζόν. Αζεβέδο έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, έχουν ποιότητα, ο Μουλέν έχει τεράστια ποιότητα, τον απολαμβάνεις, ο Μιχόγεβιτς είναι νεαρός διεθνής με την Βοσνία, πολύ καλός παίκτης, έχει απέναντί του τρεις παίκτες, που έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο (73' Μπίσεσβαρ), Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί (79' Μουλέν), Κάμπος (85' Λημνιός), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σαββίδης (56' Μακρύλλος), Μασούρας (73' Μπραχίμι), Σπυριντόνοβιτς (68' Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...