21/4/18

oxyro N 3.376



Κ20 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 3-0 

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 επί της Ξάνθης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και σημείωσε ακόμα μία νίκη τη φετινή σεζόν.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Ωστόσο, στην τελευταία φάση πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Χατζηστραβός πάσαρε στον Μαρκόφσκι και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ μιας και στο 50ο λεπτό ο ΠΑΟΚ σκόραρε και έβαλε τις βάσει για μία άνετη επικράτηση.
Ο Λύρατζης συνεργάστηκε με τον Κόζακ και με σέντρα-σουτ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0!
Το τρίτο και τελευταίο τέρμα του Δικεφάλου πέτυχε ο Γκαργκαλατζίδης, ο οποίος έπειτα από ασίστ του Διαμαντή βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα…

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Κόζακ, Μαρκόφσκι και Τζοβάρας.



21η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 19-1

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Απριλίου, για την 21η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Κολυμβητήριο Πειραιά, ο ΠΑΟΚ MORRIS δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από την ομάδα του τοπικού Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου αγωνίστηκε με μία πολύ σημαντική απουσία αυτή του βασικού τερματοφύλακα, Κώστα Γαλανίδη, ενώ πραγματοποίησε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις πισίνες.

Tην επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος δίνει ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, την Τετάρτη 25/4 και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα που μάχεται κατά πάντων.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης, Παυλίδης, Σιώπκας, Τίγκας 1, Τομάσεβιτς, Στάθης, Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...