30/9/17

oxyro N 3.173







 







Χάντμπολ Αντρών  Α1 2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή 17-17

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που ήθελε, κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, στο κατάμεστο ΔΑΚ Ευόσμου.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 17-17, με τον ΠΑΟΚ να μην εκμεταλλεύονται τον... έξτρα παίκτη τους, καθώς το ΔΑΚ ήταν κατάμεστο.
Παρά την απογοήτευση μάλιστα, οι ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν στο γήπεδο έστειλαν το δικό του μήνυμα στην ομάδα, ζητώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο από τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη.


Στέλιος Σεϊρεκίδης:
"Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είχαμε σταθερή διάρκεια σε όλο το παιχνίδι αν και στο πρώτο μέρος δεν πατούσαμε καλά. Είχαμε 6 γκολ σε 19 προσπάθειες και για αυτό το λόγο δεν ήμασταν κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι βρήκαμε χώρους και έτσι φτάσαμε στην ισοπαλία που φυσικά δεν ευχαριστεί κανέναν, ειδικότερα όμως εμάς.
Το ματς παίχτηκε σε ατομικό επίπεδο και σε μικρούς χώρους. Οι ομάδες δεν ήταν απελευθερωμένες κάτι που είναι λογικό γιατί είμαστε στη 2η αγωνιστική. Μας έλειψαν τέτοια δυνατά παιχνίδια στην προετοιμασία. Συνεχίζουμε... Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ώθηση που μας δίνει ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Θοδωρής Πετρίδης
"Δεν ξεκινήσαμε καλά. Κυνηγούσαμε από νωρίς τον ΟΣΦΠ και προσπαθούσαμε να βρούμε την λεπτομέρεια για να βάλουμε γκολ. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια κοιτάς να μην τα χάσεις και το καταφέραμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Αυτά τα παιχνίδια και η δυναμική των ομάδων θα φέρουν ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο"

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-4, 3-5, 4-7, 6-9 (ημίχ.), 8-10, 10-10, 13-13, 13-15, 15-17, 17-17

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Τσίλης 2, Καραγκιοζόπουλος, Γκρκ, Νικολαΐδης 2, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης, Οικονόμου, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 2, Βεσελίνοβιτς 5, Κοτανίδης.

Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στουμπής, Ασβεστάς, Κανδύλας, Σανίκης 2, Αλβανός 7, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας Δίλεπτα: 6-4 Πέναλτι: 2/3 – 6/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...