11/9/17

oxyro N 3.157


3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20

Απόλλωνα Σμύρνης - ΠΑΟΚ - 0-1
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης με 0-1...
Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα με 4-3-3 με τον Μούτσα κάτω από τα δοκάρια, τον Λύρατζη δεξιά και τον Τσαούση αριστερά στην άμυνα, με τους Δημητρίου και Μιχαηλίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, στον άξονα αγωνίστηκαν οι Μίσκοβιτς και Χατζηδίμπας, με τον Χατζηστραβό μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τριπλέτα στην επίθεση τους Κόζακ, Τζοβάρα και Γκαργκαλατζίδη.
Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά και πίεσαν από το πρώτο λεπτό για το γκολ, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με τους Τζοβάρα και Χατζησταβρό να δημιουργούν πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Το γκολ ήρθε στο 37′, όταν ο Τσαούσης βρήκε με σέντρα τον Γκαργκαλατζίδη και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον γήπεδο και ισορρόπησαν, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Δικέφαλος όταν στο 85′ ο Τζοβάρας σημάδεψε το δοκάρι μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Παπαθανασίου.
Η Κ20 του ΠΑΟΚ πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα ξεκινώντας με το απόλυτο και χωρίς να δεχθεί γκολ.

ΠΑΟΚ:  Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης (60' Παπαθανασίου ), Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Μίσκοβιτς, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Κόζακ (81' Παπαδόπουλος), Γκαργκαλατζίδης (54' Δούμτσης), Τζοβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...