16/9/17

oxyro N 3.160



 

Κ20  πρωτάθλημα της Super League 4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 2-1

Η Κ20 του ΠAOK, κέρδισε με 2-1 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα, την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...
Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, πήραν μια ακόμη νίκη κάνοντας το 3 στα 3 φέτος, παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δε συνεχίστηκε όμως στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να απειληθούν από την ομάδα του Αγρινίου με ισοφάριση!

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Κόζακ (83' Παπαδόπουλος Χρ.), Μπαλογιάννης (63' Μανιώτης), Σταθόπουλος (72' Δούμτσης), Χατζηστραβός, Τζοβάρας.

Παναιτωλικός: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας Αγ., Μπελεβώνης, Ντόβας, Γεωργούσης, Κυζιρίδης, Καββαδίας Δημ.



Δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 

Ξάνθη - ΠΑΟΚ - 2-2

Με έναν βαθμό έφυγε από την Ξάνθη η Κ17 του ΠΑΟΚ στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
 Το πρώτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μουτζούρης στο 12 έπειτα από κόρνερ του Αβεντισιάν και το 2-0 έκανε ο Βρακάς στο 18′ με πλασέ έπειτα από ατομική ενέργεια του Τσέλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν το παν για να ισοφαρίσουν – ίσως με όχι και τόσο ποδοσφαιρικό τρόπο – και τα κατάφεραν με δύο γκολ στο 51′ και στο 65′.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Αβεντισιάν, Βουτσάς, Μουτζούρης, Καραμπέρης, Μπούμπας (85′ Παναγιώτου), Βρακάς, Τσέλιος (64′ Γκορτεζιάνι), Τσιάκαλος, Αλτιντζής (54′ Γρόσδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου