18/9/17

oxyro N 3.163




 

 «Expert Jakob Cup» που διεξάγεται στο Μπαϊρόιτ 

Μέντι Μπαϊρόιτ:  - ΠΑΟΚ -  66-65

Παρότι προηγήθηκε με 8 πόντους λίγο πριν το τέλος, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα σερί 9-0 από τη Μέντι Μπαιρόιτ και έχασε στον τελικό του "Jakob Cup"
O μπασκετικός ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο «Δικέφαλος» έχοντας και πάλι πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά «Expert Jakob Cup», παρότι έφτασε κοντά δεν κατάφερε τελικά να τερματίσει πρώτος.
Στο σημερινό δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μέντι Μπαιρόιτ οι «ασπρόμαυροι» είχαν και πάλι τη στήριξη των οπαδών τους σε ακόμα μία εκτός έδρας αναμέτρηση.
Η τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων για την αγαπημένη μας ομάδα δε γνωρίζει αποστάσεις, κάτι που αποδείχτηκε και σε αυτό τουρνουά μπάσκετ στη Γερμανία.


Ηλία Παπαθεοδώρου
«Ήταν ακόμα ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ένα πολύ καλό τεστ, παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει και αυτή στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίχτηκε ένα παιχνίδι σε πολύ υψηλό ρυθμό και καλό επίπεδο, εμείς είχαμε και σήμερα τον έλεγχο του αγώνα για 36 λεπτά, ανταπεξήλθαμε σε γενικές γραμμές στη μεγάλη πίεση που υπήρχε από τον αντίπαλο, είχαμε μια καλή διαφορά προς το τέλος του αγώνα, αλλά εκεί χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάναμε λάθη και αμυντικά, χάνοντας κάποια κρίσιμα ριμπάουντ, αλλά και στην επίθεση πιεστήκαμε αρκετά και δεν πήραμε καλές αποφάσεις και γι’αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς, με ένταση με μάχη μέχρι το τέλος και το παιχνίδι κρίθηκε όπως και το χθεσινό στις λεπτομέρειες».
Για την πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στα φιλικά της προετοιμασίας και τι συμπεράσματα έβγαλε από το σημερινό παιχνίδι, ανέφερε ότι: «Τα φιλικά της προετοιμασίας γίνονται γι’αυτό το λόγο, για να βλέπεις από αυτά που δουλεύεις στην προπόνηση τι ανταπόκριση υπάρχει από τους παίκτες και ταυτόχρονα να διορθώσεις τις αδυναμίες που σίγουρα εμφανίζονται, όπως και στο σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζουμε καλύτερα τους παίκτες, οι παίκτες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, τα παιχνίδια ήταν υψηλής έντασης, υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι το τέλος, κρίνονται σε αποφάσεις στο τελευταίο λεπτό και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς για να αποκομίσουμε την συγκέντρωση μας, τις ειδικές καταστάσεις και την χημεία μας».
Για το τουρνουά στην Τουρκία: «Θα γυρίσουμε πίσω αύριο, θα ξεκουραστούμε μια μέρα, θα ξαναφύγουμε γι’αυτό το τουρνουά στην Τουρκία που θα είναι ουσιαστικά το τελευταίο, θα αντιμετωπίσουμε τρεις ποιοτικές ομάδες και θα μας βοηθήσει ώστε να προσαρμόσουμε τους παίκτες στους ρόλους που χρειάζονται, να βρούμε την κατάλληλη χημεία που θέλουμε και να βρούμε ρυθμό και ομοιογένεια».
Για την απουσία του Κλάσεν: «Και αυτό είναι μέρος της προετοιμασίας, μέρος των φιλικών παιχνιδιών, είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα έχει το ρόστερ και την ποιότητα να καλύψει τις απουσίες, όποιες και αν είναι αυτές, ή πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και με απουσίες».

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 37-39, 55-54, 66-65

Μέντι Μπαϊρόιτ: (Ρ. Κόρνερ): Ρόμπινσον 6 (1), Κοξ 2, Λίνχαρτ 8, Ντόρεθ 5 (1), Σέιφερθ 4, Βαχάλσκι, Αμέιζ, Πέρσνικ, Μπρουκς 16, Γιορκ 17(4), Μάρεϊ 8

ΠΑΟΚ (H. Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 12 (2), Χρυσικόπουλος 18 (4), Κρουμπάλι 4, Τσόχλας, Μαργαρίτης 11, Ζάρας 5 (1), Καρράς 2, Τρις 3 (1), Κόνιαρης 2, Τζόουνς 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...