16/9/17

oxyro N 3.161



Φιλικό παιχνίδι volley

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ - 0-3 

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας volley του ΠΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη, με αντίπαλο τον Εθνικό!
Οι παίκτες του Ελγκέτα επικράτησαν με 3-0 σετ (23-25, 17-25, 16-25), στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν με την ακριτική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της καινούριας σεζόν...
Με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε μετά από πολλούς μήνες ο Χάρι Γκόμεζ (όχι για πολλή ώρα πάντως), ενώ δεν έπαιξε ο Ματίας Βάλκιερς, ο οποίος προτιμήθηκε να μην καταπονηθεί περισσότερο, λόγω της πρόσφατης συμμετοχής του στην Εθνική ομάδα του Βελγίου... Κορυφαίος του Δικεφάλου ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.



Φιλικό παιχνίδι volley

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ - 2-2

Η δεύτερη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε στα τέσσερα σετ και με ισοπαλία 2-2, με τους δύο προπονητές να αποφασίζουν να μην παίξουν το τάι μπρέϊκ.
Το πρώτο σετ κατέληξε στους γηπεδούχος με 25-22, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τα δύο επόμενα εύκολα με 10-25 και 15-25. Ο Εθνικός ισοφάρισε σε 2-2 σετ κατακτώντας δύσκολα το τέταρτο σετ με 27-25.
Για τον Δικέφαλο δεν αγωνίστηκε ο Βέλγος πασαδόρος Ματίας Βάλκιερς, αλλά και ο Θάνος Παπαδημητρίου λόγω ενός μικροπροβλήματος που έχει στο δάχτυλο του μικρού ποδιού. Χρόνο συμμετοχής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήρε ο Γκόμεζ.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με προπονήσεις ενόψει των νέων φιλικών αγώνων κόντρα στη Βοϊβοντίνα το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο PAOK Sports Arena.






"Jakob Cup" που διεξάγεται στο Μπαϊρόιτ 

Μπάμπεργκ - ΠΑΟΚ - 74-75

Ο λαός του ΠΑΟΚ ακολούθησε και εδώ την ομάδα. Οι ιθύνοντες της ομάδας τα είπαν με τον Νίκο Ζήση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Μπορεί να είναι φιλική, αλλά δεν παύει να είναι μια σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ! Με μεγάλο τρίποντο του Ζάρα λίγο πριν το τέλος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 74-75 της Μπάμπεργκ η οποία είχε απουσίες μεν, αλλά είναι ομάδα άλλου επιπέδου δε. Ανησυχία για τον Κλάσεν που αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο τραυματίας
O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια και έχει σταθερά μια θέση στην Ευρωλίγκα. Βέβαια, σήμερα είχε απουσίες παικτών που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε χωρίς τον Χαραλαμπόπουλο και στην πορεία του αγώνα έχασε τον Κλάσεν. Όλα αυτά κάνουν τη νίκη του ακόμα πιο σημαντική και αύριο στις 18:00 στον τελικό του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Μέντι Μπαϊρόιτ.

Μπάμπεργκ (Α. Τρινκέρι): Χέκμαν, Ράμπιτ, Μίλερ, Τέιλορ, Μίτροβιτς, Ζήσης, Χάρις, Ραντόσεβιτς, Εντίγκιν, ΜακΝτάουελ-Γουάιτ, Φάουλερ

ΠΑΟΚ (Η. Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ, Κόνιαρης, Τσόχλας, Καραμανώλης, Ζάρας, Τρις, Τζόουνς, Χρυσικόπουλος, Μαργαρίτης, Κρουμπάλι, Κλάσεν, Καρράς




Γυναικεία ομάδα μπάσκετ  φιλικό προετοιμασίας

ΠΑΟΚ - Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων - 62-66 

Αν και είχε τον έλεγχο για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 62-66 στο PAOK Sports Arena από την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της.
Αλμπάνες, Καρακούλα, Μαγαλιού και Λύμουρα ξεχώρισαν για τις «ασπρόμαυρες», οι οποίες προηγήθηκαν ακόμη και με 10 πόντους διαφορά, 32-22, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η κούραση έκανε την εμφάνισή της, κάτι απόλυτα λογικό για την εποχή, ενώ ο Βασίλης Μασλαρινός έκανε αρκετές δοκιμές. Αυτό, σε συνδυασμό με την άνοδο της Εθνικής Ενόπλων, είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή της εικόνας του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν αρχικά να μειώσουν στο -4, 50-46 στο τέλος της τρίτης περιόδου, γρήγορα στην τέταρτη και τελευταία πέρασαν μπροστά και τελικά πήραν τη νίκη με σκορ 62-66.

Τα δεκάλεπτα: 14-9, 32-25, 50-46, 62-66.



Γυναικεία ομάδα χάντμπολ φιλικό προετοιμασίας

Νις Σερβία - ΠΑΟΚ - 29-24

Την ήττα με 29-24 γνώρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας στη Σερβία από τη Νις. Την Παρασκευή προηγήθηκε άλλη μία επικράτηση των Σέρβων με 32-27.

Ο Δικέφαλος, που ολοκληρώνει σιγά σιγά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, είχε την ευκαιρία να δώσει δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις επί σερβικού εδάφους.

Η Νις βρίσκεται σε πολύ πιο προχωρημένο σημείο από τις «ασπρόμαυρες» και έτσι εμφανίστηκε πιο έτοιμη στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα επιστρέφει το Σάββατο 16/9 στη Θεσσαλονίκη και από βδομάδα θα συνεχίσει το πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού για τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου