30/9/17

oxyro N 3.172




6η αγωνιστική της Super League Κ20

ΑΕΛάρισα - ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη της ΑΕΛ με 0-1...
Με το απόλυτο συνεχίζει την πορεία της στην Super League Σουρωτή η K20 του Δικεφάλου, που δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ με 0-1, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου , Διαμαντής, Χατζηδίμπας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (70′ Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γαϊτανίδης (78′ Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (58′ Δούμτσης)




Super League Κ17

ΠΑΣ Γιάννινα -  ΠΑΟΚ - 0-2

Η Κ17 του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, κερδίζοντας με 2-0.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ρυθμός σταθερά αποτρεπτικός για οποιαδήποτε απειλή, συν ένα δοκάρι είναι τα βασικά και ουσιώδη στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της Κ17 στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Αγγελου Ζαζόπουλου κέρδισε με άνεση 2-0 και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League.

Το πρώτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Γρόσδης στο 19΄ με πλασέ έπειτα από ασίστ του Πουρναρά. Πανομοιότυπος ήταν ο τρόπος που επετεύχθη το 2-0. Στο 58’ ο Ατματζίδης έβγαλε την πάσα και ο Τάχατος πλάσαρε. Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι στο 80’ με τον Αβεντισιάν.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν (69’ Στοϊνοβιτς), Τάχατος, Μουτζούρης, Καλτσίδης, Καραμπέρης (74’ Δημ. Θεοδωρίδης), Τσέλιος (51’ Τσιάκαλος), Γρόσδης, Μπούμπας (56’ Μπάλας), Πουρναράς (56’ Ατματζίδης), Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...