30/5/16

oxyroN2.818









5η αγωνιστική των play offs

Αεκ - ΠΑΟΚ 0-0

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play offs, o ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία 0-0 στο ΟΑΚΑ από την αεκ και έκανε άλμα πρωτιάς στα play offs...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
 Για το αν φοβήθηκε όταν έμεινε ο ΠΑΟΚ με 10 ποδοσφαιριστές: «Δεν φοβήθηκα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολα όταν μείναμε με 10, αλλά έχουμε καταφέρει μια φορά να παίξουμε με 10 για περισσότερη ώρα. Είχαμε καλό παιχνίδι τότε, είχαμε το ίδιο και τώρα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολα να παίζεις κάθε τρεις μέρες και όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο τόσο νωρίς είναι ακόμη πιο δύσκολο»
Για την συνολική απόδοση της ομάδας στα playoffs: «Οι παίκτες μου έχουν αποδείξει ότι είναι άντρες. Το απέδειξαν σε αυτά τα πλέι οφ και το θα το δείξουν στο τελευταίο ματς. Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς και έχουμε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες ως τώρα. Και την Τρίτη θα τα δώσουμε όλα».
Για τα λάθη στα οποία υπέπεσε ΠΑΟΚ: «Λάθη έγιναν και από τη μία και την άλλη πλευρά. Δεν θέλω να στέκομαι όμως στα λάθη. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, μετά από τόσα ματς και συνεχόμενα ματς».
Για το αν κατέβασε την ομάδα σήμερα για να πάρει την ισοπαλία: «Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήρθαμε για ισοπαλία εδώ. Έτσι θα γίνει και την Τρίτη».
Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την νέα χρονιά: «Δεν σκέφτομαι αυτό καθόλου. Πιστέψτε με. Δεν έχω το μυαλό μου εκεί. Με ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι της Τρίτης. Από την αρχή όταν ήρθα προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά».
Για το γεγονός ότι την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα ξαναέχει τον κόσμο στο πλευρό του: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Μόνο τελευταίοι δεν μπορούμε να βγούμε στα πλέι οφ. Θα μας βοηθήσει ο κόσμος. Θα την στηρίξει. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε μια γεμάτη Τούμπα. Ιδιαίτερα στην πορεία μας στα πλέι οφ θα τους φέρει στο γήπεδο για να γίνει ο 12ος παίκτης».
Για την αμυντική προσέγγιση του στα παιχνίδια που παραπέμπει στην εποχή Σάντος: «Ο κ. Σάντος είναι ένας μεγάλος προπονητής και είμαι πολύ τυχερός που δούλεψα μαζί του. Κάνω όμως κάποια δικά μου πράγματα και προσπαθώ με το υλικό που έχω να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Εργκούς Κάτσε:
Για την βελτιώση του ΠΑΟΚ στα playoffs: «Φεύγω αύριο και είμαι δυστυχισμένος που δεν μπορώ να κάτσω στο τελευταίο ματς. Να βοηθήσω γιατί είναι τελικός. Οταν άρχισαν τα play offs ήμασταν στο μηδέν και τώρα έχουμε δέκα βαθμούς. Αυτό τα λέει όλα. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, γιατί πριν δεν ήμασταν».
Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν πρέπει να πάμε έχοντας στο μυαλό ότι με «Χ» πάμε στο Champions League. Θέλουμε μόνο για τη νίκη. Γιατί αν πάμε για «Χ» μπορεί να στραβώσει. Θα το δω το ματς, γίνεται να το χάσω».
Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν: «Μέχρι στιγμής είμαι στον ΠΑΟΚ. Στο μέλλον δεν ξέρεις. Μόνο ο Θεός ξέρει. Εγώ θέλω να μείνω».
Για τη συμμετοχή της Αλβανίας στο EURO: «Το EURO είναι μεγάλη διοργάνωση, κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει και είμαστε που θα πάμε. Το γκρουπ που έχουμε είναι δυνατό, αλλά αν παίξουμε όπως στα προκριματικά μπορεί να προκριθούμε».

Γκάρι Ροντρίγκες:
"Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε να δώσουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε κάνει ως τώρα, γιατί στην αρχή ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς και έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας πλέον".
Σε ερώτηση για το "μυστικό" της επιτυχίας του ΠΑΟΚ στα play offs δήλωσε: "Παλεύουμε όλοι μαζί πλέον, σαν ομάδα. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ από τον αντίπαλο. Είμαστε πολύ δυνατοί, με μεγάλη συγκέντρωση. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρωτιά".
Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί και για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη νίκη, δήλωσε: "Δεν κοιτάζω έτσι τις ομάδες, δεν πιστεύω στη τύχη. Σκέφτομαι αποκλειστικά το παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε πως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε".

Αεκ: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος (89' Μπουονανότε), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (76' Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακάκης (46' Αραβίδης), Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς, Χαρίσης (64' Τσίμιροτ), Τζιόλης (58' Μαλεζάς), Κάτσε, Ροντρίγκες (90' Σκόνδρας), Μακ, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...