23/5/16

oxyroN2.815













Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Π.Α.Ο.Κ.  Κυπελλούχος Ελλάδος 

Π.Α.Ο.Κ. - Αμαζονες Δραμας - 2-0

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις Αμαζόνες Δράμας με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο ποδόσφαιρο και σήκωσε ένα ακόμη Κύπελλο Ελλάδας...Στο γήπεδο  έδωσαν το παρόν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και μέλη του Πανελληνίου, αλλά και Συνδέσμων της Βόρειας Ελλάδας, όπως φυσικά και της Χαλκίδας.
Ο Δικέφαλος κατέκτησε το 5ο κύπελλο της ιστορίας του (σε σύνολο 7 διοργανώσεων) αποδεικνύοντας πως εντός των συνόρων δεν έχει αντίπαλο! Το σκορ άνοιξε στο 13' η Ντιμιτρίεβιτς, όταν στην αντεπίθεση, πήρε την μπάλα ανάμεσα από τα δύο σέντερ μπακ και κρέμασε την τερματοφύλακα της Δράμας με εξαιρετικής ομορφιάς πλασέ.  Στο 31ο λεπτό, είχαμε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Τετ α τετ η Γεωργίου από πλάγια θέση, αλλά το πλασέ της το απέκρουσε η τερματοφύλακας της Δράμας.
Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη αυτό που άλλαξε δεν ήταν η υπεροχή του ΠΑΟΚ, αλλά το ότι ο αγώνας έγινε πιο σκληρός, με τις Δραμινές να μην απειλούν την Πελετίδου και στο 82' η Μάρκου έσβησε τα όνειρά τους για κάτι παραπάνω, σημειώνοντας το 2-0.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Δημητρίου, Πελεκούδα, Βλασιάδου, Χ"γιαννίδου, Μάρκου (90' Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη, Γεωργίου, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελιάδου (91' Σακελάρη), Μπράμε (77' Γιάννου Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου