11/5/16

oxyroN2.812





 





 

Play offs 1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 2-1

Για την πρώτη αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, την ΑΕΚ με 2-1 αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 62' ...

Βλάνταν Ίβιτς:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν ένα καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο. Και στο α' ήμασταν καλύτεροι. Τα προβλήματα που είχαμε ήταν στις στημένες φάσεις, αλλά είχαμε κατοχή και οι παίκτες έδειξαν αυτό που οι περισσότεροι έλεγαν όλη την χρονιά ότι δεν έχουν. Ότι έχουν χαρακτήρα».
Για την συνέχεια των playoffs: «Δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξουμε, αλλά κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό. Όλοι είμαστε κοντά στην βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε και σήμερα και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι».
Για τις πολλές κάρτες που δόθηκαν στο ματς: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά παιχνίδια και πρέπει να τα πάλεψουμε. Απαγορεύεται να δεχόμαστε τέτοιες κάρτες. Δεν είδα τις φάσεις, δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά πρέπει να υπάρχει πειθαρχία. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που έχουν κάρτες, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθώ να ετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο ματς, όσο καλύτερα μπορώ».
Για την άδεια Τούμπα: «Το περισσότερο που μας λείπει είναι η γεμάτη Τούμπα. Αυτό μας πληγώνει. Σήμερα δουλέψαμε για όλους αυτούς που βλέπανε το παιχνίδι από το σπίτι τους για να χαρούν. Στα επόμενα οι παίκτες θα βγάλουν τον ομαδικό εγωισμό που έβγαλαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε να παίξουμε ένα μήνα, ενώ η ΑΕΚ έπαιξε δύο δυνατά παιχνίδια».
Για το τι προσδοκά από την ομάδα: «Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και να πάρουμε το τρίποντο. Πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει και οι παίκτες, ξέρουν τι ζητάω, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα».
Για την χρυσή αλλαγή του Μυστακίδη: «Δεν μπορώ να σας πω ότι περίμενα πως θα βάλει γκολ. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ, αλλά έρχεται από τραυματισμό. Είδα ότι ο Ζάιρο είχε κουραστεί κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή γιατί μας ενδιέφερε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για το γκολ που δέχτηκε ο Γλύκος: «Δεν είδα τη φάση του γκολ. Ο παίκτης μου, μου είπε ότι ήταν φάουλ. Και ο Γλύκος έρχεται από τραυματισμό, έχουμε και τον Βελλίδη που έκανε καλά παιχνίδια, έχω δύο καλούς τερματοφύλακες κι έχω εμπιστοσύνη και στους δύο».

Η βαθμολογία στο μίνι πρωτάθλημα μετά την 1η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ 3
Παναθηναϊκός 3
ΑΕΚ 2
Πανιώνιος 1

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς (68' Σκόνδρας), Τσίμιροτ, Πέλκας (67' Κάτσε), Τζιόλης, Ζάιρο (82' Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ντίντακ (58' Σοϊλέδης), Κολοβέτσιος, Άρθο, Μπρίτο, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον (85' Πέκχαρτ), Αραβίδης, Τζεμπούρ, Βάργκας (70' Κορδέρο).

ΓΚΟΛ: 62' Ροντρίγκεζ, 83' Τζαβέλλας- 44' Γιόχανσον
Ασίστ: 62' Λέοβατς, 83' Μυστακίδης-
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος.
Βοηθοί: Νικόλαος Καραϊσαρίδης και Βασίλειος Καραβασίλης.
Τέταρτος διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης.
Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ντάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...