14/5/16

oxyroN2.813














 


 

Τελικος του πρωταθλήματος  Κ17 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 2-1

Πανάξιος πρωταθλητής Ελλάδος ο Π.Α.Ο.Κ. 

Το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε η Κ17 του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε στον τελικό της Ξάνθης με 2-1. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων της επόμενης περιόδου.
Με το  σκορ να  διαμορφώνεται στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα των Ζαζόπουλου και Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε στο 18′ με τον Χατζηστραβό, με την Ξάνθη να απαντάει άμεσα, αφού μετά από εννιά λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Μελιόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν βγει το ημίχρονο πήρε ξανά στο προβάδισμα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τζοβάρα, γκολ που έδωσε το πρωτάθλημα στους «μικρούς» του «δικεφάλου»

Πάμπλο Γκαρσία
"Αυτά τα παιδιά δούλεψαν όλο τον χρόνο καλά και δυνατά. Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι πρωταθλητές αλλά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν. Εχουν μέλλον (σ.σ. οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ) και πρέπει να πάμε ακόμη πιο καλά".

Αγγελος Ζαζόπουλος
"Είναι ωραίο να είσαι Πρωταθλητής. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια εδώ και χρόνια. Τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο αλλά και θέληση να γίνουν πρωταγωνιστές. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι".

ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου (Τενεκές 86'), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ιωσηφίδης (Σπυριντόνωφ 91'), Τσαπάρης (Τζιβανόπουλος 22' - Φιλιππίδης 78'), Ιωάννου (Αθανασιάδης 56'), Σουλεϊμάν, Καλογιάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης (Νουκαρής 80'), Χατζηδίμπας (Παπαθανασίου 61'), Τζοβάρας, Χατζηστραβός, Αηδονίδης, Λυρατζής (Γαϊτανίδης 95'), Γκαργκαλατζίδης (Υφαντίδης 90').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου