26/5/16

oxyroN2.817






4η αγωνιστική των play offs της Super League

ΠΑΟΚ - Πανιώνιο - 2-0

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο,στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και βάζοντας την μπάλα κάτω δημιούργησε πλήθος ευκαιριών.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
"Ξεκίνησε το παιχνίδι όπως θέλαμε, βάλαμε δύο γρήγορα γκολ, παίξαμε ένα 60λεπτο με καλό ρυθμό. Μετά έπεσε ο ρυθμός, αυτό είναι λογικό, όταν έχεις μια ομάδα που παίζει πίσω από την μπάλα και αμύνεται. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα"
Για τον Μαλεζά : "Ο Μαλεζάς ένιωθε ένα σφίξιμο αλλα δεν είναι κάτι σοβαρό, πιστεύω θα τον έχουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια".
Για το αν θεωρεί φαβορί για την πρώτη θέση των playoffs τον ΠΑΟΚ : "Είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, φαβορί δεν υπάρχει. Μέχρι να τελειώσεις, δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Το ξέρω καλά, το ξέρουν κι οι παίκτες".
Για την αντικατάσταση του Κλάους από τον Μπερμπάτοφ στο ημίχρονο : "Ήταν θέμα ξεκούρασης του Αθανασιάδη, που έπαιξε πολλά 90λεπτα. Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε όλους τους παίκτες, που το χρειάζονται. Το πρόγραμμα είναι έντονο και δύσκολο".
Για το αν θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι Κάτσε και Μακ : "Δεν έχουμε πληροφορίες ακόμη. Η διοίκηση μιλάει με τις δύο ομοσπονδίες, πιστεύω σήμερα – αύριο θα έχουμε πιο ξεκάθαρες πληροφορίες. Για την ώρα, κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ".
Για τα 101 γκολ που συμπλήρωσε ο Κλάους με την φανέλα του Δικεφάλου: "Είναι σημαντικό ο επιθετικός σου να έχει το εύκολο γκολ. Δεν είναι λίγα τα γκολ, που έβαλε. Σε ότι αφορά ότι έγινε πριν από μένα, αυτό που λέω είναι πως για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να παίζει. Παίζει, θέλει να προσφέρει στην ομάδα και σκοράρει".

Στέφανος Αθανασιάδης:
Για το πως κρίνει τον εαυτό του: «Νιώθω πιο καλά από ποτέ. Και από τον τραυματισμό που είχα και όλη τη χρονιά είχα κάποια προβλήματα. Τώρα νιώθω πιο δυνατός από ποτέ».
Για το αν θα αντάλλαζε τα 101 γκολ που έχει πετύχει με την ασπρόμαυρη φανέλα: «Δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Μόνο με ένα πρωτάθλημα. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όσους έχω δουλέψει. Πιστεύω ότι έχω και συνέχεια»
Για το ποιο από όλα τα γκολ του ξεχωρίζει: «Είναι πολλά και σημαντικά. Ίσως το γκολ με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό επειδή πήγαμε τελικό».
Για το πόσο βοήθησε η έλευση του Βλάνταν Ίβιτς: «Ηρθε ένας νέος προονητής. Το βασικό είναι ότι γνωρίζει τα αποδυτήρια και τα play off. Πέρασε κάποια στοιχεία, ανταποκριθήκαμε και αυτή τη στιγμή παίζουμε το πιο σωστό ποδόσφαιρο από την αρχή του πρωταθλήματος».
Για την συνέχεια στα play off: «Ξέρουμε καλά το μίνι πρωτάθλημα. Μπαίνουμε συγκεντρωμένοι με αυτοπεποίθηση, βγάζουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο και έρχονται τα αποτελέσματα. Μας πονάει ότι παίζουμε χωρίς κόσμο. Στο τελευταίο θα τους έχουμε και πιστεύω να πάνε όλα καλά και να βγούμε πρώτοι. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, μόνο την ομάδα μας. Να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος είμαστε εμείς πρώτοι».
Για την φετινή σεζόν που τελειώνει σε λίγες μέρες: «Δεν τα πήγαμε καλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δουλεύουμε πολλούς μήνες. Σχεδόν ένα χρόνο. Υπάρχει κούραση, κυρίως στο μυαλό, παρά σωματικά. Λίγες μέρες έμειναν και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πανηγυρίσουμε την πρώτη θέση».

Ρόμπερτ Μακ
Για το αν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ναι. Είναι οριστικό. Θα παίξω την Κυριακή και μετά θα φύγω. Δεν υπήρξε άδεια από την ομοσπονδία. Θα παίξω με την ΑΕΚ και την επόμενη ημέρα θα φύγω για να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας».
Για το αν μπορεί να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα playoffs: «Τα πάντα είναι ανοικτά. Μπορούμε την πρώτη θέση. Πάμε στην ΑΕΚ και έρχεται ο Παναθηναϊκός, οπότε είναι στο χέρι μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να ταο καταφέρουμε. Αξίζει η ομάδα να τερματίσει πρώτη».
Για το αν θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω ίσως να έχω κάποια έκπληξη. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Έχω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά είναι το EURO και μετά θα το σκεφτώ. Ίσως και πριν το EURO να υπάρξει κάτι. Θα δούμε. Ολα είναι ανοικτά. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καινούριο, αλλά ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα».
Για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Την ξέρουμε την ΑΕΚ έχουμε παίξει μαζί τους. Πάμε στο γήπεδό τους όπου είναι δυνατοί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τζιόλης, Πέλκας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μακ. Αναπληρωματικοί: Βελλίδης, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Άντονις, Κοροβέσης, Μπερμπάτοφ

Πανιώνιο:  Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Villaba, Καθάριος, Μπαργκάν. Αναπληρωματικοί: Γιαννιώτης, Τασουλής, Χαλκιαδάκης, Βλάχος, Μπλέτσας, Πινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...