23/5/16

oxyroN2.816
















3η αγωνιστική των play offs της Super League

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 0-2

Στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιος με 0-2,  για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League! Κλάους και Μακ τα γκολ της ασπρόμαυρης νίκης!

Βλάνταν Ίβιτς:
«Κάναμε αρκετά λάθη σήμερα και χάσαμε την συγκέντρωση που είχαμε και ήθελα να έχουμε .Η απόδοση δεν ήταν επιπέδου ΠΑΟΚ.Μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε όμως πρώτοι την χρονιά αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε, προχωράμε και συγκεντρωνόμαστε για να διορθώσουμε τα λάθη στο επόμενο παιχνίδι.»
Για την συνέχεια στα playoffs: «Μπροστά μας είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Για μένα είναι αυτονόητο, μόνο έτσι μπορούμε να προχωρίσουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης έχουμε τεσεράμιση ώρες ακόμα. Όλοι θέλουμε να πετύχουμε και εμείς και οι αντίπαλοι μας, το καλό είναι ότι εξαρτάτε από μας. »
Για το αν περίμενε τόσο καλό ξεκίνημα στα playoffs: Δεν μετράμε τους πόντους πριν τους πάρουμε, στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε τον εαυτό μας και κοιτάμε πως θα κάνουμε καλύτερο παιχνίδι εμείς.
Για τους Βίτορ-Μπερμπάτοφ: «Ο Βίτορ μπορεί να μπορούσε να παίξει και σήμερα. Έκανε τρεις-τέσσερις προπονήσεις αλλά ο γιατρός μας είπε αν γίνεται να τον χρησιμοποιήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είχε καιρό να παίξει και μας βοήθησε ο Μπερμπάτοφ. Μας έδωσε ηρεμία και έπαιξε σαν έμπειρος ποδοσφαιριστής. »
«Και ο Τούντορ είναι καλός προπονητής, μπορεί να βλέπουμε διαφορετικά την ομάδα έχω αλλάξει το σύστημα και κάποιους παίκτες. Μπορεί ο επόμενος να βελτιώσει και το δικό μου έργο, δεν μπορώ να σχολιάσω το έργο του προηγούμενου προπονητή, έκανε ότι μπορούσε»
Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ποιότητα, τους το είπα από την αρχή. Πίεση στον ΠΑΟΚ πάντα υπάρχει, ειδικά όταν μια μεγάλη ομάδα έχει τόσα χρόνια να πάρει τίτλο. Το ίδιο νιώθαμε όταν έπαιζα εγώ. Πρέπει να μάθεις τη ομάδα είναι για να την βοηθήσεις. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να μάθουν τι είναι αυτή η ομάδα. Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και αυτό ζητάω από όλους ακόμα και στην προπόνηση. »
Για τα αρκετά λάθη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν παιχνίδια που δεν βγαίνουν κάποια απλά πράγματα. Κάναμε λάθη σε απλές πάσες, δεν κάναμε κίνηση χωρίς την μπάλα. Είχαμε αρκετό χώρο, φτάναμε γρήγορα στην περιοχή. Δημιουργήσαμε καλές φάσεις, ο αντίπαλος είχε ίσως μόνο το πέναλτι. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και ξεκινάω από τον εαυτό μου»
Για το που αφιερώνει το σημερινό διπλό: «Αφιερωμενη η νίκη στον Ποικιλίδη που έφυγε πριν από δυο χρόνια, ήταν ένας μεγάλος ΠΑΟΚτσής και η νίκη είναι προς τιμήν του.»

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (74' Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84' Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46' Μπαργκάν).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (81' Σκόνδρας), Μαλεζάς (87' Χατζηισαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74' Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΓΚΟΛ: - 29' Αθανασιάδης, 77' Μακ
Ασίστ: - 29' Πέλκας, 77' Τσίμιροτ
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος.
Βοηθοί: Σταύρος Σίπκας και Ιορδάνης Δημητριάδης.
Τέταρτος διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης.
Παρατηρητής διαιτησίας: Χριστόφορος Ζωγράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...