15/5/16

oxyroN2.814

 


2η αγωνιστική των πλέι οφ Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 1-1

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs, o ΠΑΟΚ πήρε Βαθμός - χρυσάφι με ψυχή στη Λεωφόρο (1-1) από τον βάζελο, αν και έπαιζε με 10 από το 19'...

Η βαθμολογία:

1 ΠΑΟΚ       4 - 2
2 Βάζελος     4 - 2
3 Αεκ            2 - 1
4 Πανιώνιος 0 - 1

Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
«Έχουμε στόχο να διορθώσουμε αυτά που κάναμε στο κανονικό διάστημα του πρωταθλήματος, να ανεβάσουμε τη θέση μας. Οι παίκτες δείξανε για μία ακόμη φορά χαρακτήρα και συγχαρητήριά τους.
Είχαμε πάθος και θέληση. Μετά υπάρχει το τακτικό κομμάτι, ιδιαίτερα μετά την αποβολή. Τα είχαμε όλα αυτά, είναι δύσκολο σε τόσο μεγάλη διάρκεια να είσαι συγκεντρωμένος. Χάθηκε λίγο η συγκέντρωση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλα το διορθώσαμε και κάναμε ένα καλό παιχνίδι με δέκα παίκτες».
Για τους Κάτσε, Τζιόλη και Ζάιρο: «Και οι τρεις παίκτες πολύ σημαντικοί για εμάς. Και από αυτούς τους τρεις περιμένουμε τα καλύτερα και τα δίνουν. Εχουμε παίκτες και ρόστερ και θα προσπαθησουμε να καλύψουμε αυτά τα κενά».
Για τις αλλαγές που προέκυψαν στο πρόγραμμα των πλέι οφ: «Δεν είναι δίκαιο και πρέπει κάτι να γίνει να παίζουμε τις ίδιες ώρες και μέρες. Δεν υπάρχει λογική. Μία ομάδα έπαιξε Τετάρτη και περιμένει την άλλη Τετάρτη κι εμείς παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Σαν προπονητής του ΠΑΟΚ ζητάω να αλλάξει και το δικό μας παιχνίδι. Δεν μπορεί εμείς να ξεκουραζόμαστε τρεις μέρες και οι άλλοι μία εβδομάδα».
Για την σημερινή διαιτησία: «Σίγουρα οι κάρτες παίζουν ρόλο. Είδατε και οι ίδιοι τι έγινε. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά σε κάποια χέρια από την άλλη μεριά δεν δόθηκαν καρτες. Η αποβολή του Τζιόλη είναι αποβολή, αλλά θα μπορούσε να δώσει κόκκινη και από την άλλη πλευρά».
Για τον αν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Ροντρίγκες: «Ο Ροντρίγκες ζήτησε αλλαγή γιατί αισθάνθηκε κουρασμένος δεν έχει κάτι».
Για την λειτουργία της ομάδας στις στημένες φάσεις: «Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις Κάποιες φορές χάνετε η συγκέντρωση. Σήμερα είχαμε μία ομάδα με ψηλούς παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι».
Για τους γκολκίπερ του Δικεφάλου: «Εχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες και η απόφαση να παίζει ο Γλύκος είναι δική μου κι έχει σχέση με το τακτικό κομμάτι. Και ξέρω πάντα ότι έχω και τον Μάρκο πουμπορεί να κάνει αυτό που πρέπει».

Χάρης Χαρίσης
Για τη φάση του γκολ που σημείωσε: "Μόλις έφτασα έξω από τη μεγάλη περιοχή, σκέφτηκα πως από τη στιγμή που δεν είχα κάποια πίεση, έπρεπε να σουτάρω. Και το έκανα! Όποια σουτ κάνω στα παιχνίδια είναι κυρίως δυνατά, αυτό θεώρησα ότι έπερεπε να το κάνω καλύτερα έτσι όπως το έκανα, γιατί είχε περισσότερες πιθανότητες να πάει στην εστία".
Όσο για το τι τους είπε ο Ίβιτς στην ανάπαυλα, δήλωσε: "Ο προοπνητής μας, μάς έφτιαξε λίγο την ψυχολογία γιατί μπήκαμε στα αποδυτήρια αισθανόμενοι περίεργα, μας ανέβασε την ψυχολογία και μας είπε να βγούμε να κάνουμε κάτι για εμάς, όπως και έγινε".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα παιδιά που καθαρίζουν παιχνίδια, τόνισε: "Σίγουρα υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην ομάδα, αλλά υπάρχουν και οι μεγαλύτεροι που μας βοηθάνε και μας δίνουν παραπάνω κίνητρα. Υπάρχουν στην ομάδα 25 παίκτες που είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουνε".
Για τα δύο ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθούν: "Πιστεύω πως αυτά είναι τα δύο πιο κομβικά ματς στα play offs, γιατί ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Θα πάμε να παίξουμε με 100% σοβαρότητα και να πάρουμε αυτό που μάς αξίζει".

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής (78' Καλτσάς), Αμπέντ (60' Μπουμάλ), Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζιόλης, Μακ (60' Ζάιρο - 68' Σκόνδρας), Ροντρίγκες (79' Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου