3/4/16

oxyroN2.784













Super League 28η αγωνιστική 

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 3-1 

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο...
Λίγο πριν το τέλος του αγώνα υπήρχε πλήρης απογοήτευση στην ασπρόμαυρη κερκίδα και ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο μην αντέχοντας την ήττα.

Βλάνταν Ίβιτς
Για την αναμέτρηση: «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχαμε και οι δύο πλευρές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά όχι την ουσία. Ο Πανιώνιος απείλησε όπως περίμενα και όπως είχαμε πει. Αν δεν κάνεις λάθος δεν μπαίνει γκολ. Περίμενα κάτι άλλο, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και στην επιθετική και στην αμυντική λειτουργία και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοβαροί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού»
Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου: «Είναι γνωστό ότι ο Πανιώνιος παίζει με κόντρα επιθέσεις. Προσπαθήσαμε να το σταματήσουμε αυτό, δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι όλη την εβδομάδα, ενώ θέλαμε να είμαστε πιο οργανωμένοι στην κόντρα επίθεση. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, αντιδράσαμε, αλλά χάσαμε κάποιες ευκαιρίες μετά το 2-1 και δεν βάλαμε γκολ. Στη συνέχεια μετά από μία κόντρα πάλι, δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ, που ήταν και το τελευταίο. Αυτό που με ικανοποίησε, ήταν ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, παλέψαμε και τρέξαμε. Βέβαια δεν έφτασε αυτό όπως είδατε, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πλέον πίσω μας και βλέπουμε μπροστά»
Για τα λάθη στην άμυνα: «Παίζει ρόλο συνολικά η άμυνα. Δε θέλω να ξεχωρίζω κανέναν, όπως έχω ξαναπεί. Αν δε γίνουν τα λάθη, δεν μπαίνουν γκολ. Αυτό θα πω στους παίκτες και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»
Για την είσοδο της ομάδας στα Play Offs: «Σίγουρα εφόσον αφαιρεθούν οι πέντε βαθμοί θα δυσκολευτούμε. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά και δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, πέρα από το να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε»
Για τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Αθανασιάδης: «Σίγουρα θα κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια μας αυτό. Χάσαμε τον έναν επιθετικό που έχουμε, περιμένουμε και κάποιους άλλους παίκτες να γυρίσουν όμως. Πρέπει να σκεφτόμαστε αυτούς που έχουμε και να προχωράμε μαζί τους»

ΓΚΟΛ: 39' Μπακασέτας- 53' Τζιόλης
Ασίστ: 39' Κόρμπος- 53' Κάτσε.
Δοκάρι: 36' Μπακασέτας - 74' Κοροβέσης.
Διαιτητής: Τ. Παπαπέτρου.
Βοηθοί: Ι. Τουμπακάρης και Β. Καμπούρης.
Τέταρτος διαιτητής: Σ. Σταθόπουλος.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε (88' Αντονις), Χαρίσης (46' Ροντρίγκες) Πέλκας, Κοροβέσης (75' Γκολάσα), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασούλης, Σιώπης, Πατσατζόγλου, Καθάριος (65' Ανσαριφάρντ), Καραμάνος (91' Αργυρόπουλος), Μασούρας, Μπακασέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -