24/4/16

oxyroN2.800














2ο παιχνίδι για τα play offs 

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - 59-68

Μπροστά σε 4.000 περίπου οπαδούς μας, στο 2ο παιχνίδι των δύο ομάδων  για τα play offs της Basket League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην PAOK Sports Arena από την ΑΕΚ, με 59-68...Έτσι, η σειρά είναι πλέον στο 1-1 και τα πάντα θα κριθούν στο τρίτο ματς που θα γίνει στην Αθήνα.
Κλείνουμε με την αναφορά στον παίκτη του χανουμιού που ακούει στο όνομα λουκάς μαυροκεφαλίδης, ο οποίος με την εριστικότατη συμπεριφορά του απέδειξε πόσο λάθος έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που το καλοκαίρι, όταν δεν είχε ομάδα , το επέτρεψαν να κάνει προπονήσεις με την ομάδα μας στο Παλατάκι!

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα έρθει τελείως διαφορετικά και θα έπαιζε πολύ πιο σκληρά. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα... Τρεις παίκτες ή δεν έκαναν ή έκαναν λίγο προπόνηση και δεν είδαμε ορισμένα σημεία που θέλαμε. Παρόλα αυτά, ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά επιθετικά, ήμασταν αρκετά καλοί.
Βρίσκαμε ελεύθερα σουτ, καλές επιλογές, δώσαμε αρκετές ασίστ, κάτι όμως που δε συνεχίστηκε στη διάρκεια. Ξεκίνησε βασικά από την άμυνα μας, δεχτήκαμε αρκετούς πόντους κάτι που επηρέασε και τις επιθετικές καταστάσεις.
Πήραμε γρήγορες επιθέσεις, σουτ έξω από ισορροπίες, κάναμε λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει μια διαφορά και δυσκόλεψε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνιδι. Έρχεται ένα τρίτο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας, θα δούμε...»
Για την απόδοση του Σχορτσιανίτη στο 4ο δεκάλεπτο όταν πίεζε ο ΠΑΟΚ: «Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, αλλά δε νομίζω ότι δεχτήκαμε καλάθια από τον παίκτη του Σχορτσανίτη σε εκείνο το διάστημα».
Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Δε θέλω να μιλάω για τη διαιτησία. Αυτό που έγινε με την ΑΕΚ όμως, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν είναι σωστό για τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος».
Για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα: «Ο Σχορτσανίτης έπαιξε με ένεση, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι. Ο Τέπιτς κούτσαινε, μπήκε στην τρίτη προπόνηση της εβδομάδας. Ο Χάτσερ έχασε τρεις προπονήσεις, μπήκε έπαιξε, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι...»

Τα δεκάλεπτα: (21-17), (33-46), (42-53), (59-68)

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 8, Βασιλειάδης 12 (2), Κακαρούδης 4, Μαργαρίτης 7 (1), Σχορτσανίτης 9, Ντούβνιακ 2, Χάτσερ 8, Κλάντον 9

ΑΕΚ: Χάρστον 3 (1), Μιλόσεβις 17 (1), Γκριν 3 (1), μαυροκεφαλίδης 14, Κάρτερ 4, Μπράουν 10 (3), Κατσίβελης 5 (1), Καλαμπόκης 3, Μαυροειδής 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00