13/4/16

oxyroN2.791








 

Τέταρτος ημιτελικός των play offs του πρωταθλήματος Volley

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος - 3-1

Μεγάλος ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, ταπείνωσε τον γάβρο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος!!!

Αντάξιος του πάθους και των προσδοκιών του κόσμου του αποδείχθηκε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να υποκλιθεί με 3-1 σετ (22-25, 25-23, 25-22, 25-18) στο "PAOK Sports Arena" και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς της Volleyleague, με απολογισμό 3-1 νίκες.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αντώνης Τσαλόπουλος:
Αρχικά ανέφερε για τη σημερινή νίκη: "Η σημερινή είναι μία μεγάλη ημέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα ξέσπασμα, μετά από όλα αυτά που ζήσαμε τελευταία. Όλα τα αφήνουμε πίσω μας και συνεχίζουμε. Μπροστά μας έχουμε πλέον τους τελικούς. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, έχει τα δικά της θέματα, αλλά θα τα βρούμε όλα στην πορεία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά και σε αυτούς που δεν ήρθαν σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια, το προπονητικό team και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία, που ελπίζω ότι θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες".
Σε ερώτηση αν νιώθει δικαιωμένος απάντησε: "Νιώθουμε δικαιωμένοι. Φέτος είχαμε δύο μεγάλες ατυχίες, χάσαμε αδικαιολόγητα δύο τίτλους, αλλά τα έχει αυτά η ζωή... Πάμε τώρα για τον μεγαλύτερο τίτλο. Εύχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού ... καλές διακοπές! Πιστεύω πως ιείδαν σήμερα τι εστί φιλοξενεία. Είδαν τη συμπεριφορά τόσο των φιλάθλων μας όσο και της ομάδας μας! Αντί να πανηγυρίσουμε, πήγαμε να τους προστατεύσαμε για κάθε ενδεχόμενο! Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές και εύχομαι να τις ξαναζήσουμε τις επόμενες μέρες, στους τελικούς. Η αλήθεια είναι πως είμαστε μια παράξενη οικογένεια, η οποία όμως στα δύκκολα πάντα έχει τον τρόπο και ενώνεται..."
Για την παρουσία όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, σχολίασε: "Πράγματι, ήταν εδώ το μπάσκετ, το χάντμπολ, το γυναικείο μπάσκετ! Αυτό είναι κάτι που με με χαροποίησε ιδιαίτερα. Βρεθήκαμε όλοι μαζί και είμαι σίγουρος ότι αυτό μόνο κάτι καλό μπορεί να φέρει στον σύλλογο!"

Γιάννη Καλμαζίδη
«Έγιναν πολύ μεγάλα παιχνίδια, αλλά στο τέλος κερδίζει η ποιότητα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε σε αυτή την σειρά. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δυνατός αντίπαλος, όλοι ξέρουν την αξία του στο στερέωμα του βόλεϊ. Εμείς όμως περάσαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα παίξουμε στον τελικό», είπε, προτού αναφερθεί στην αλλαγή ρόλων μετά τους χαμένους αγώνες σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Ελλάδας: «Είναι μία γλυκιά ρεβάνς. Τελικά σημασία έχει πόσες φορές μπορείς και σηκώνεσαι»!
Σε ό,τι αφορά στους τελικούς, ο κ. Καλμαζίδης σχολίασε: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο, αλλά και να είχα δεν θα την εξέφραζα. Ας προκριθεί η ομάδα την οποία εμείς θα καταφέρουμε να κερδίσουμε! Έχω έμπειρους παίκτες και νομίζω ότι εύκολα θα τους προσγειώσω. Είχαμε ως στόχο να παίξουμε στον τελικό, αλλά τώρα έχει ανοίξει η όρεξη. Θα πρέπει να δούμε κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο, όπως κάναμε και στους ημιτελικούς».
Τέλος, σε ερώτηση για τη δική του επιστροφή στην ομάδα μεσούσης της περιόδου και το ότι την οδηγεί ξανά σε τελικό, είπε: «Είναι μια δικαίωση, ναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ. Παρά τις δυσκολίες, πατήσαμε γκάζι στα κρίσιμα και είμαστε στον τελικό».

Σεπέδα:
"Ξέραμε ότι θα γινόταν ένα σκληρό παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Η σειρά με τον Ολυμπιακό ήταν καλή, έχουν καλή ομάδα. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό το ότι μετά τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι στιγμής, κάναμε μια καλή προετοιμασία και εμφανιστήκαμε ακόμη καλύτεροι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό"
Για το τι σημαίνει για αυτόν η πρόκριση στον τελικό: "Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, ήθελα να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Στα προηγούμενα παιχνίδια που χάσαμε, φταίγαμε εμείς. Εμείς χάσαμε τα παιχνίδια".
Για την παρουσία κόσμου, δήλωσε: "Πιστεύω πως στο τρίτο σετ, εκεί που γύρισε το παιχνίδι, ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ".
Όσο για τη συνέχεια ... : "Δεν τελειώσαμε ακόμη, έχουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο. Δεν ξέρω αν υπάρχει φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Εξάλλου γι' αυτό είμαστε εδώ".

Τα σετ: 22-25, 25-23, 25-22, 25-18

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 13 (9/24 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 41% υπ - 23% άριστες), Κουρνέτας 4 (3/3 επ, 1 άσσος), Σεπέδα 29 (23/50 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Λι 10 (7/11 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Σμαραγδής 12 (8/12 επ, 4 μπλοκ), Γιαμπλόνσκι 8 (7/21 επ, 1 μπλοκ, 30% υπ - 11% άριστες) / Γκαράς (λ, 42% υπ - 21% άριστες), Ντίνας, Τερζής

Ολυμπιακος: Σουλτανόπουλος 7 (5/7 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (2/4 επ, 1 άσσος), Έγκλεσκαλνς 14 (11/32 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Τσουκ 8 (7/29 επ, 1 άσσος, 38% υπ - 19% άριστες), Όγκουρτσακ 15 (15/35 επ, 43% υπ - 17% άριστες), Σπίνου 14 (9/13 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ) / Ταμπουρατζής (λ, 48% υπ - 13% άριστες), Γκούζντα (λ), Σακόγλου 2 (1/3 επ, 1 μπλοκ), Στιβαχτής, Κοκκινάκης 2 (2/2 επ), Παπαδόπουλος, Σφενδυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...