17/4/16

oxyroN2.795












 
Super League

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ - 0-0

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Έπεσε σήμερα η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League (30ή αγωνιστική), με τον ΠΑΟΚ να μένει στη λευκή ισοπαλία στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά!
Το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου βρήκε τον ΠΑΟΚ να παίρνει έναν βαθμό, να ξεπερνάει τον Πανιώνιο στην τελική κατάταξη, αλλά να χάνει την ευκαιρία να πάρει βαθμό στα play offs!!!

Βλάνταν Ίβιτς:
«Το πλάνο ήταν και σε αυτό το παιχνίδι να νικήσουμε, αλλά είχαμε στο μυαλό μας την διαφορά που υπάρχει στα πλέι οφ να μη γίνει μεγαλύτερη, Εμείς έχουμε πετύχει αυτό που θέλαμε και μπορώ να πω ότι είχαμε κι αρκετές ευκαιρίες, όπως και ο Πλατανιάς. Πιστεύω ότι ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι κι αν κάποιος ήταν πιο κοντά στη νίκη, πιστεύω ήμασταν εμείς.
Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε μέσα και να προσπαθούμε να κερδίσουμε. Αλλά όταν δεν κερδίζεις πιο σημαντικό είναι να μην χάσεις. Αυτό που μπορώ να κρατήσω είναι ότι είχαμε σωστό πλάνο, πειθαρχεία, ήμασταν οργανωμένοι και ο αντίπαλος έκανε λίγες ευκαιρίες».
Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς: «Οσο πλησιάζει το τέλος και προετοιμάζεις την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια, προσέχεις και τους βαθμούς. Και με τον Πανιώνιο, δεν μπορώ να πω δεν ήμασταν καλοί και στα τελευταία δύο παιχνίδια το ένα το κερδίσαμε και στο άλλο είχαμε θετική εικόνα. Εννοείται ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα κι ελπίζω να το βγάλουμε στα επόμενα παιχνίδια».
Για το ότι παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές: «Είχαμε αρκετούς παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. Κάποιοι άλλοι, όπως ο Μαλεζάς δεν είχαν παίξει πολλά παιχνίδια και ο Μακ προερχόταν από μεγάλη απουσία. Αυτά τα πράγματα μας καθυστερούν. Οταν οι παίκτες παίζουνε μετά από καιρό, σίγουρα χρειάζονται 1-2-3 παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Όλο αυτό το σκεφτόμασταν, προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να καλύψουμε κάποια κενά και είμαι ικανοποιημένος από όσους έπαίξαν και μπορούν να είναι μέσα στις βασικές επιλογές μου».
Για το αν προτιμά ως αντίπαλο στα πλέι οφ τον Πανιώνιο ή τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η βαθμολογία με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι μπέρδεμα. Δεν ξέρεις κανείς τους βαθμούς κάποιων ομάδων και ποιος θα μπει σαν πέμπτος. Σίγουρα όποιος και να μπει είτε ο ΠΑΣ είτε ο Πανιώνιος είναι καλές ομάδες, όπως και ο Πλατανιάς μπορούσε να μπει. Σίγουρα θα έχουμε δυνατά παιχνίδια. Εξαρτάται από το ξεκίνημα, την κλήρωση, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι γυρνούν παίκτες, έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και να κάνουμε κάτι καλό».
Για το αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει παίζοντας έξι παιχνίδια μέσα σε δύο εβδομάδες: «Πιστεύω ότι μπορεί γιατί έχει πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να μπουν ανά πάσα στιγμή μέσα και να καλύψουν αυτούς που δεν παίζουν. Το έχουν δείξει και είμαι αισιόδοξος»

Δημήτρης Πέλκας:
"Ο δεύτερος μας στόχος φέτος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, πρέπει αυτό το μήνα να τα δώσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα ακολουθούν ουσιαστικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.
Σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι έξι αγώνες, έξι τελικοί. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε υγεία. Ήταν περίεργη η φετινή χρονιά.
Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, ένας νέος προπονητής, δεν είχαμε σταθερότητα. Καταφέραμε να κερδίσουμε ομάδες όπως η Ντόρτμουντ και χάσαμε από θεωρητικά πιο αδύναμες.
Ελπίζω ότι δε θα μας επηρεάσει. Έχουμε ένα μήνα με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να έχουμε πάθος, θέληση και να δίνουμε το 100%. Αν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας".

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Σκαρντουέλι, Σελίν, Γιάγια, Μνιάτιτς (83' Πάγκαλος), Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο (75' Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς (68' Ράμος).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλας, Τζίολης, Κάτσε (63' Πέλκας), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κοροβέσης (91' Χαρίσης), Μακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου