25/4/15

oxyroN2.519














24η αγωνιστική της Basket League

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου- 77-72

Για την 24η αγωνιστική της Basket League, o Δικέφαλος κέρδισε στην PAOK Sports Arena, τον Κολοσσό Ρόδου με 77-72...

Σούλης Μαρκόπουλος
"Να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που παρά τα προβλήματα που είχαμε όλη τη βδομάδα, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίξαμε όπως θέλαμε. Υπήρχαν βέβαια κάποια αρνητικά σημεία τα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Ίσως αυτή τη στιγμή να είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σε χρόνο εκτέλεσης στα 24 δευτερόλεπτα. Αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς, έπρεπε να παίζουμε άμυνα 24 δευτερόλεπτα. Αρνητικό το ότι δώσαμε επιλογές στο τρανζίσιον παιχνίδι του αντιπάλου και παρότι το δουλέψαμε δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε".
Όσο για τη συνέχεια: "Ξέρω ότι ο χρόνος μας πιέζει πολύ, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο, οι παίκτες θα είναι απόλυτα υγιείς και θα μπουν καλά στις προπονήσεις, οπότε τότε  θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα".

Μαρκ Κάρτερ
«Ηταν μια καλή νίκη μέσα στην έδρα μας, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στον Κολοσσό που είναι καλή ομάδα και μας πίεσε για σαράντα λεπτά, κάνοντας αυτά που ξέρει να κάνει. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα όπως για παράδειγμα θέματα που σχετίζονται με την άμυνα, να βοηθάει ο ένας περισσότερο τον άλλον. Πρέπει να βελτιωθούμε και στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ. Επιθετικά, δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ, πολλά από αυτά δεν μπήκαν. Ηταν θετικό ότι περιορίσαμε τον Γουότερς ο οποίος ξεκίνησε καλά αλλά μετά τον σταματήσαμε».

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 45-37, 64-53, 77-72

ΠΑΟΚ: Langford 20 (1), Λιάπης, Carter 6, Τσόχλας 3 (1), Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Odum 14(2), Vaughn 12, Sinadinovic, Χαριτόπουλος 4, Σαλούστρος 4.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ:Τολιόπουλος 4, Λαρεντζάκης 8, Waters 10, Μανωλόπουλος, Smith 8, Στεφανίδης 4, Liden 2, Scott 8, Τσάμης 14 (2), Hagins 7, Robinson 7 (1).







32η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα -1-1

Για την 32η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ έμεινε στην Τούμπα στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα...
Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε η Κ15 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Γιώργος Γεωργιάδης 
"Στο πρώτο μέρος υπήρχε ενέργεια, φτιάξαμε πράγματα κυρίως από τα δεξιά. Τα Γιάννενα είναι πολύ καλά στην αντεπίθεση, το έκαναν αν και από δικά μας λάθη. Έφτασε η μπάλα στην περιοχή, για ένα 20λεπτο ήταν ίσως το καλύτερο μας όσο είμαι εγώ εδώ.
Στο δεύτερο μέρος όμως μείναμε από φρεσκάδα και δυνάμεις για να κάνουμε ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα. Μας έδωσαν τόσο χώρο τα Γιάννενα, έπαιξαν τόσο πίσω που φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε στο τέλος, δεν είχαμε τη δημιουργία"
Για τη μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη σαν βασικού: Ήταν επιλογή μου που δεν ξεκίνησε. Μέχρι τα πλέι-οφ θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα.
Για τα επερχόμενα play off: Έχουμε άλλες 3 βδομάδες για να προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφ. Αυτός είναι ο προγραμματισμός μας. Να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση όσο αυτό είναι δυνατόν αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν παίζει τόσο ρόλο η τελική θέση στην κανονική περίοδο. Στα πλέι-οφ πρέπει να είμαστε έτοιμοι.
Για Πόζογλου-Κουλούρη: Προσπάθησαν, ήταν καιρό εκτός ομάδας. Πρέπει να τα "χτίζεις" αυτά τα παιδιά, να έχουν τη στήριξη μας.
Για τον Σαρλ Ιτάνζ: Είναι πολύ καλές οι εμφανίσεις του αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το καλοκαίρι
Για τους Κοροβέση-Χαρίση: Είναι πολύ καλοί παίκτες

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα (79' Πόζογλου), Μακ, Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (82' Ντάσιος), Μανιάς (82' Γιάκος).














ΠΟΛΟ ΕΦΗΒΩΝ

Τελικός του πρωταθλήματος έφηβων 

ΠΑΟΚ - Παλαιού Φαλήρο -12-15

Οι έφηβοι του ΠΑΟΚ, στον τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έχασαν με 12-15 στο κατάμεστο Ποσειδώνιο και κατετάγησαν δεύτεροι...

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 2-2, 5-6

ΠΑΟΚ: Νικολαΐδης 6, Νάνος 3, Προσινικλής 1, Ριζόπουλος 1, Μπόλκας 1.

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Αλεξίου 5, Χονδροκούκης 3, Φυτάλης 2, Αλαφραγκής 2, Γαρδίκας 2, Παπαναστασίου 1.

ΠΟΛΟ ΕΦΗΒΩΝ

ΠΑΟΚ - Χίος - 14-8

O ΠΑΟΚ, πανηγύρισε  την τρίτη διαδοχική νίκη του και υπέταξε εύκολα τη Χίο με 14-8, πιστοποιώντας την πολύ καλή του φόρμα και ουσιαστικά εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλό του.
Η προνομιούχος 2η θέση του γκρουπ, αλλά και η 3η θέση, θα ξεκαθαρίσουν μετά την αποψινή σύγκρουση της Βουλιαγμένης με τα Χανιά (20:00), αφού ενδεχόμενη νίκη των Χανιωτών θα προκαλέσει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων και της Χίου.
Η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη κλείνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο απόψε το βράδυ κόντρα στο Ρέθυμνο (21:00) και αναμένεται να πάρει άλλη μια νίκη, με την σκέψη πάντως στους αυριανούς ημιτελικούς και τελικούς.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 5-3, 1-3

ΠΑΟΚ: Ριζόπουλος 5, Νικολαΐδης 4, Νάνος 2, Προσινικλής 1, Βοζίκης, Κατζάλης 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ: Γκιουβέτσης 4, Βούμβας 2, Μαχαλιάς 1, Δεββές 1.












32ης αγωνιστικής της Super League Κ20 

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - 0-2

Στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έχασε στη Νέα Μεσήμβρια από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2...

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Τσιαμπάζης (67' Δοδοντσάκης), Χατζηδίμπας, Τσελεπίδης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος (46' Κούστα), Κάκκο (60' Πούφλης), Τσολακίδης, Συράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...