20/4/15

oxyroN2.517





















Βόλεϊ play off (Ημιτελικοί – Θέσεις 1-4) 5oς αγώνας

Στο Champions League ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 3-0

Μπροστά σε 8000 οπαδούς μας, με απίστευτο πάθος, παγκόσμιος ο κόσμος του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα,  στο 5ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των play offs της Volley League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον βάζελο με 3-0 σετ στην PAOK Sports Arena και πέρασε στους τελικούς, όπου αντιμετωπίζει τον γάβρο με πλεονέκτημα έδρας την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ
"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Υπέροχο ΛΑΟ του για τη μαζική παρουσία του στο PAOK Sports Arena , σπάζοντας ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα πρωταθλήματος στην Ελλάδα.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και παρέδωσαν μαθήματα στο πανελλήνιο με την άψογη συμπεριφορά τους.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ο 7ς και ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας  δίνοντας πνοή στους αθλητές μας για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη".

Γιώργος Ανδρέου
«Μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η νίκη ανήκει στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδειξε οπαδικό πολιτισμό. Η νίκη ανήκει σε αυτούς.
Ευχαριστώ τους οργανωμένους οπαδούς για την απόφαση που πήρανε να προστατεύσανε τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο κόσμος μαζί με την ομάδα μου θα καταφέρει αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Καλμαζίδης:
Για την σημερινή αναμέτρηση: "Αλλη μία φορά σπάσαμε ένα ρεκόρ, πετυχαίνουμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακάνει. Όλα είναι ωραία, αλλά το πιο ωραίο είναι που φέραμε τόσο κόσμο εδώ. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί γιατί είναι ο προηγούμενος πρωταθλητής, είναι πιο έμπειρη ομάδα. Όμως αποδείξαμε και εμείς ότι είμαστε ψηλά και ότι μπορούμε να να διεκδικούμε επιτυχίες".

Eρνάντο Γκόμεζ:
Για το σημερινό παιχνίδι: "Ήξερα ότι το γήπεδο θα είναι φουλ. Θέλαμε τη νίκη για εμάς, για τον κόσμο και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον τελικό. Τώρα ξεκινάει άλλο πρωτάθλημα. Τώρα είναι για μεγάλες ομάδες και για μεγάλους παίκτες.
Για τους τελικούς: Είμαστε δυνατοί ως ομάδα και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τώρα είναι η ώρα για να το γιορτάσουμε, για να γιορτάσουμε την πρόκρισή μας. Είχαμε στόχο την πρώτη και την πήραμε. Πήραμε και το κύπελλο και δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα δώσουμε μάχη. Ο Ολυμπιακος είναι πρωταθλητής και είναι φαβορί".

Γιάννης Παντακίδης:
"Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα που ζήσαμε σήμερα. Πολύ μεγάλες στιγμές". Γράψαμε ιστορία και σήμερα, μετά το κύπελλο, θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα".
Για το τι θα γίνει στον τελικό:
"Με αυτό τον κόσμο δεν χάνουμε"
Για το παιχνίδι:
«Δείξαμε και εμείς αποφασιστικότητα να τελειώσουμε τις φάσεις. Από τον πρώτο πόντο θέλαμε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι, αλλά ο κόσμος μας έδωσε τρομερή ώθηση. Ξέραμε τι θα γινόνταν, δεν αγχωθήκαμε. Αρχή ήταν για το τι θα γίνει στον τελικό, εκεί όπου να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Βασίλης Κουρνέτας:
"Δύσκολα να συγκρατηθούμε όταν παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και ξέραμε πως λειτουργεί ο Παναθηναϊκός υπό πίεση. Πρέπει να δώσουμε πάντως συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έπαιξε στα όριά του.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση του.Συστατικά της επιτυχίας για εμάς η σκληρή και σωστή δουλειά. Σημαντικό πολύ το κλίμα στην ομάδα, ότι είμαστε έμπειροι και νέοι μαζί για την ομάδα».
Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς,και για το τι θα πρέπει να βελτιώσει ενόψει τελικών: "Στους ημιτελικούς δυσκολευτήκαμε δεν παίξαμε τόσο καλά σε μερικά σημεία. Δεν γίνεται κιόλας να παίζεις πάντα τέλεια. Έπρεπε να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να κερδίσουμε.
Απέναντι στον Ολυμπιακό που παίρνει χρόνια πρωταθλήματα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Πλεονέκτημα δεν υπάρχει ούτε φαβορί. Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες με τον Ολυμπιακό που είναι ισορροπημένοι και δεν είμαστε το φαβορί".

Τα σετ: 3-0 25-16, 25-16, 25-19

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 18 (12/18 επμ 1 άσσος, 5 μπλοκ, 17% υπ – 17% άριστες), Παντακίδης 3 (1/1 επ, 2 μπλοκ), Κουρνέτας 1 (μπλοκ), Γκόμεζ 17 (15/24 επ, 2 μπλοκ), Ρανγκέλ 6 (5/6 επ, 1 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 4 (1/4 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 35% υπ -24% άριστες) / Γκαράς (λ, 43% υπ -7% άριστες), Ντίνας, Καρασαββίδης, Αναστασιάδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής 1 (1/1 επ), Κουκ 11 (8/25 επ, 3 άσσοι, 79% υπ -36% άριστες), Πρωτοψάλτης 6 (6/11 επ, 63% υπ -46% άριστες), Χόι 2 (1/7 επ, 1 άσσος), Πανταλέων 3 (3/7 επ), Μπέλος 2 (1/12 επ, 1 άσσος) / Πολυχρονιάδης (λ, 68% υπ -37% άριστες), Ψαρρής 1 (άσσος), Παπαδόπουλος 5 (5/16 επ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -