23/4/15

oxyroN2.518



 






















Βόλεϊ  Τελικος 1oς αγώνας 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 3-1 

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 7.000 οπαδούς μας που κόντεψαν να γκρεμίσουν την PAOK Sports Arena ήταν καλύτερος και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ κι έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Volley League!  Επόμενου ραντεβού των δύο ομάδων την Κυριακή (26/4) στις 17.00 στον Πειραιά

Γιώργος Ανδρέου
"Ήταν ένα δώρο για την γιορτή μου, πήγαν όλα άψογα. Και η ομάδα κέρδισε και ο κόσμος απέδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα πώς έχει ανάγκη έναν τίτλο και αυτό θα το φέρει ο ΠΑΟΚ. Με αυτό τον κόσμο στο γήπεδο το πρωτάθλημα δεν το χάνουμε. Αυτό να το θυμάστε. Έχουμε το προβάδισμα στην έδρα μας. Είναι κατάκτηση η παρουσία του κόσμου εδώ και με αυτό τον κόσμο δεν χάνουμε".

Γιάννης Καλμαζίδης : 
"Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Τα προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει έχουν δημιουργήσει κούραση και για αυτό βλέπουμε μεταπτώσεις στις αποδόσεις των δύο ομάδων. Αυτό θα το δούμε πιστεύω και στα επόμενα παιχνίδια. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα είναι ο πιο ικανός να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Είχα πει στα παιδιά πριν το ματς πως χάσουμε-κερδίσουμε πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί μας περιμένει ένα εξίσου δυνατό".
Για την αλλαγή του Σαφράνοβιτς στο τρίτο σετ και την είσοδό του στο τέταρτο: "Όλοι οι παίκτες μας είναι απαραίτητοι. Θεώρησα ότι το να μπει μέσα στο τέταρτο σετ θα βοηθήσει στην υποδοχή. Είναι τακτικό κομμάτι αυτό δικό μου. Υπάρχει κούραση στους παίκτες και αυτό είναι λογικό. Σήμερα έγινε αυτό, στο άλλο ματς μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δεν συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο..."
Για το πως θα διαχειριστεί την ένταση και την κούραση των παικτών του: "Είναι πολύ δύσκολο αυτό το κομμάτι. Στο ματς με τον Παναθηναικό μπορεί να κερδίσαμε 3-0, αλλά υπήρχε μεγάλη ένταση στους παίκτες από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Οι παίκτες σε κάθε ματς "αδειάζουν". Πρέπει να το διαχειριστούμε. Έχουμε έμπειρους παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι και να μην επηρεαστούμε".

Γιάννης Παντακίδης (παίκτης ΠΑΟΚ):
"Σε ένα καλό τελικό η ομάδα κατάφερε να κερδίσει. Συνεχίζουμε την δουλειά, γιατί χρειάζεται συνέχεια σε αυτά τα παιχνίδια. Το ματς κρίθηκε στην ηρεμία που είχαμε στις δύσκολες φάσεις. Χάσαμε ένα σετ, αλλά στο τελευταίο σετ μπήκαμε δυνατά και στο τέλος κερδίσαμε. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτήν τη σειρά. Κάθε ομάδα βγάζει τον καλύτερό της εαυτό μέσα στο γήπεδο και στο τέλος θα δούμε ποιος θα κερδίσει"

Λούκας Ρανγκέλ: 
"Κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Χρειαζόμαστε  δύο ακόμη για να πάρουμε τον τίτλο. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο στον Πειραιά. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, είχαμε μελετήσει το ματς του Ολυμπιακού".

Γιάννης Παντακίδης: 
"Μεγάλη νίκη, με αυτό τον λαό στην έδρα μας κερδίζουμε κάθε ομάδα. Κρίθηκε το ματς στη δουλειά που κάναμε, στο μπλοκ, στην αποφασιστικότητα και την ενέργεια που βγάλαμε".

Δημήτρης Εφραιμίδης:
"Πετύχαμε μία τεράστια νίκη, μέσα σε τρομερή ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε αγώνα βόλεϊ. Έχουμε τεράστιους παίκτες, όπως ο Γκόμες, ο Κουρνέτας και ο Σαφράνοβιτς. Παίξαμε ελεύθερα, δεν είχαμε κανένα άγχος".

Δημήτρης Γκαράς:
"Πώς να χάσουμε με τέτοιο κόσμο. Τον ευχαριστούμε, μας έδωσε τεράστια ώθηση. Δεν άλλαξε κάτι στο τρίτο σετ, απλά δεν μας βγήκαν ορισμένες φάσεις. Ο Γκόμες μας δίνει ασφάλεια, μπορεί και τελειώνει τις… χαλασμένες μπάλες, έχει τρομερή αποτελεσματικότητα. Δεν είχαμε πίεση. Ουσιαστικά, μεγαλύτερη πίεση είχαμε στους ημιτελικούς γιατί ξέραμε ότι είχαμε μία κάμψη στην απόδοσή μας, που την ξεπεράσαμε".

Τα σετ: 25-16, 33-31, 20-25, 25-23

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 10 (8/31 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ, 50% υπ -31% άριστες), Παντακίδης 8 (6/9 επ, 2 μπλοκ), Κουρνέτας 3 (2 άσσοι, 1 μπλοκ), Γκόμεζ 36 (34/53 επ, 2 άσσοι), Ρανγκέλ 12 (5/7 επ, 3 άσσοι, 4 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 6 (3/8 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 73% υπ – 73% άριστες)/ Γκαράς (λ, 68% υπ -38% άριστες), Ντίνας, Εφραιμίδης 1 (1/3 επ, 50% υπ -33% άριστες), Καρασαββιδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 9 (7/15 επ, 2 μπλοκ, 64% υπ -28% άριστες), Γιούρισιτς 10 (7/13 επ, 3 μπλοκ), Ντιάτσκοφ 23 (20/36 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 57% υπ -43% άριστες), Προύσαλης 1 (άσσος), Κόιστρα 17 (13/32 επ, 4 μπλοκ), Τακουρίδης 7 (4/6 επ, 3 μπλοκ) / Στεφάνου (λ, 60% υπ -36% άριστες), Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Τζελάτης 4 (4/8 επ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...