18/4/15

oxyroN2.516














31η αγωνιστικής της Super League

Κέρκυρα -  ΠΑΟΚ - 0-1

Για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Κέρκυρα με γκολάρα του Κάτσε στο 83', παρά το ότι έπαιζε με 10, λόγω αποβολής του Ρατς...

Γιώργος Γεωργιάδης 
"Ήταν ένα διπλό που έψαχνε η ομάδα τους τελευταίους τρεις μήνες. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν απειληθήκαμε από μία καλή ομάδα όπως η Κέρκυρα. Θέλαμε να σταματήσουμε την πληγή των εύκολων γκολ που δεχόμαστε εκτός έδρας. Θέλαμε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, αλλά κάναμε εύκολα λάθη. Ελπίζω η νίκη να δώσει αυτοπεποίθηση σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους επιθετικούς μας, γιατί στα τελευταία ματς δεν σκοράρει κανείς. Θέλαμε τη νίκη, ήρθε το γκολ του Κάτσε και τελικά κερδίσαμε".
Για την ικανοποίηση του από την απόδοση της ομάδας:
"Προτεραιότητά μας ήταν να μην τρώμε εύκολα γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι στο κομμάτι της άμυνας. Μπροστά, όμως, δεν πήγαμε καλά. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως είναι το άγχος. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα το κάνουμε".
Για την απόδοση των Μακ και Περέιρα και τις ευκαιρίες που έχασαν:
"Πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό σε αυτές τις φάσεις. Και ο Μακ και ο Περέιρα έχουν μαζί 17 γκολ! Δεν γίνεται να σκοράρει ο Κάτσε και ο Παπαδόπουλος μόνο. Τα παιδιά αυτά δουλεύουν πολύ, αλλά ίσως είναι το άγχος που τους στοιχίζει. Αν σκοράρεις σε αυτά τα ματς νωρίς, αλλάζει όλο το ματς και μετά είσαι πιο άνετος".
Για το αν υπάρχει άγχος για την βελτίωση της ομάδας:
"Βλέπω τους παίκτες συγκετρωμένους. Θέλουν να μάθουν. Είναι όλοι έτσι όπως πρέπει. Δεν έχω άγχος. Νομίζω ότι βλέπουμε όλοι την βελτίωση σε αρκετά πράγματα, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλα".

Εργκους Κάτσε
Για την σημασία της νίκης:
"Σήμερα πήραμε ψυχολογία. Είχαμε ένα δίμηνο με άσχημα αποτελέσματα και ευτυχώς σήμερα κερδίσαμε για να έχουμε μία καλή συνέχεια".
Για το γκολ που σημείωσε:
"Η νίκη ήταν σημαντική και όχι το γκολ. Έτσι το νιώθω. Το χρειαζόμασταν βέβαια ειδικά μετά από το σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες. Τώρα έχουμε τρία ματς για να μπούμε καλά και στα πλέι οφ".
Για τα στημένα που εκτέλεσε σήμερα και την συνομιλία του με τον Νομπόα πριν το γκολ:
"Αυτή την εβδομάδα ο προπονητής με έβαλε και εκτέλεσα πολλά φάουλ. Και εγώ βέβαια προσπαθώ συνέχεια να βάζω νέα στοιχεία στο παιχνίδι μου. Είχαμε από πριν πει ότι το πρώτο φάουλ από αυτή την θέση αριστερά, το εκτελώ εγώ. Έτσι κι' έγινε...".
Για τις σκέψεις του την στιγμή της εκτέλεσης:
"Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να περάσω την μπάλα πάνω από το τοίχος".
Για την σεζόν έως τώρα:
"Το 2015 έχω κάνει πολλά λάθη. Και κόκκινη πήρα, τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκα, πήρα και κάρτες που δεν έπρεπε. Αυτά είναι μαθήματα. Όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε".

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκομέζ, Σιόντης (90' Ανδρεόπουλος), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (77' Λεάλ), Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Κόντος (64' Φάμπιο), Χαβίτο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης,  Κάτσε (92' Γκολάσα), Νομπόα, Περέιρα (67' Σκόνδρας), Αθανασιάδης, Μακ (74' Κουλούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...