7/4/15

oxyroN2.506














Σε εξ αναβολή παιχνίδι της 18η αγωνιστική ομάδων Κ20

ΑΕΛ Καλλονή - ΠΑΟΚ - 1-5

Στο γήπεδο της Καλλονής φιλοξενήθηκε η Κ20 του ΠΑΟΚ, η τοπική ομάδα δεν ανταπέδωσε τη φιλοξενία , ο ΠΑΟΚ φιλοδώρησε με 5 γκολ τους γηπεδούχους σε μια εμφατική νίκη με 1-5. 
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε διάθεση να ρισκάρει και μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή, με τους ποδοσφαιριστές να πιέζουν για το γκολ.
Κι αυτό ήρθε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πατράλη, ενώ ο Παναγιωτίδης έδωσε αέρα 2 τερμάτων στον ΠΑΟΚ πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.
Μπορεί η Καλλονή να μείωσε σε 1-2, αλλά το “άγχος” ήταν προσωρινό, με τον Κάκκο στο 58ο και τον Παναγιωτίδη και πάλι στο 70′ να διαμορφώνουν το 1-4. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Αναστασίου υπέπεσε σε πέναλτι (και αποβλήθηκε) το οποίο όμως απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου με το τελικό 1-5 να διαμορφώνεται από τον Κάκκο.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τσελεπίδης (70′ Τοπαλίδης), Τσιαμπάζης, Χατζηδίμπας (79′ Τουμανίδης), Αναστασίου, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος, Τσολακίδης (81′ Πούφλης), Συρράκος, Κάκκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...