5/4/15

oxyroN2.505













30ή αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Ξάνθης - 2-1

O ΠΑΟΚ μπροστά σε 5.000 οπαδούς μας πέτυχε μια πιο άνετη νίκη, απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ επί της Skoda Ξάνθης με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σκόραρε δυο φορές στο 21ο με κεφαλιά από σέντρα του Κάτσε και στο 54′ μετά από πλάγιο άουτ. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2 τους βαθμούς της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό και αύξησε τη διαφορά του από την 5η θέση που θα καθορίσει και τους βαθμούς εισόδου στα πλέι οφ.

Γεωργιάδης
"Σήμερα θέλαμε να είμαστε καλά οργανωμένοι σε όλες τις γραμμές μας. Να μη κινδυνεύσουμε στις αντεπιθέσεις της Ξάνθης. Μέχρι το 70΄-75΄δεν είχαμε πρόβλημα. Μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Αφού μείωσε η Ξάνθη, φάνηκε το βάρος και το άγχος των παικτών μέσα στην Τούμπα. Η Ξάνθη πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά γενικά νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε. Θα ήταν πιο εύκολα για εμάς αν δεν δεχόμασταν αυτό το γκολ. Πιο φρέσκοι, ήταν οι παίκτες που ήταν εδώ αυτή τη βδομάδα και συμμετείχαν στις προπονήσεις. Οι γραμμές ήταν κοντά".
Σε ερώτηση για την παρουσία του Τζαβέλλα απάντησε: "Έχουμε δεχθεί 16 γκολ από αντεπίθεση και 8 από μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμθνας. Σήμερα δε συνέβη κάνει κάτι τέτοιο. Ο Τζαβέλλας ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα, έκανε όμως το πιο μεγάλος λάθος. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν οι αποδοκιμασίες, δεν ξέρω καν το λόγο. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Ζητώ σύνεση και λογική από όλους".
Για την παρουσία του Δημήτρη Παπαδόπουλου δήλωσε: "Εμείς έχουμε το προνόμιο εδώ, να "τελειώνουμε" παίκτες μέσα σε 2-3 μήνες. Ψηφίστηκε από τους παίκτες καλύτερος για 2 χρόνια, το γκολ το έχει πολύ εύκολα".
Όσο για το πού χρειάζεται να βελτιωθεί η ομάδα τόνισε: "Πρέπει να διορθωθούμε κυρίως με την μπάλα στα πόδια. Να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Μετά το 2-1 σταματήσαμε να θέλουμε την μπάλα στα πόδια. Η συμπαράσταση που είχαμε σήμερα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή..."
Σχολιάζοντας το γεγονός της άδειας Τούμπας είπε: "Χάθηκε το πρωτάθλημα, όπως και το κύπελλο, όπως και η Ευρώπη. Είναι φυσιολογικό ίσως να μην έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο".
Όταν ρωτήθηκε για τα χαρτάκια που πήρε από τους παίκτες, δήλωσε: "Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό., Κάποιοι το ανέλυσαν παραπάνω, κάποιοι λιγότερο. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να διορθώσουμε την εικόνα της ομάδας. Έχουμε θέματα με τις θέσεις και τους τραυματισμούς. Κάπου έχουμε πολλούς, κάπου έχουμε λίγους παίκτες".
Τέλος αναφερόμενος στον Νομπόα, σημείωσε: "Δεν ξέρω αν θα είναι εδώ στα play offs! Υπάρχει το Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι και δεν ξέρω πότε θα αρχίσουν προετοιμασία η εθνική ομάδα του Εκουαδόρ. Προκρίθηκαν και αν κληθεί θα τον χάσουμε σε πολλούς αγώνες. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Θα το αντιμετωπίσουμε όμως  στο μέλλον"...

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης (Νομπόα 46′), Μακ (Κίτσιου 75′), Περέιρα, Κλάους, Παπαδόπουλος (Γκολάσα 68′)

Ξάνθη: Κυριακίδης, Γκομσί, Γούτας, Παπάζογλου, Μπαξεβανίδης (Μπέρτος 46′), Παπαστεργιανός (Βασιλακάκης 46′), Ομπόντο , Λουσέρο, Σίλβα, Σολτάνι, Καπετάνος (Ράνος 66′)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...