29/8/14

oxyro N2.328











 


Europa League


ΠΑΟΚ   -  Ζίμπρου - 2-0


Ο ΠΑΟΚ  κέρδισε τους Μολδαβούς με 4-0, ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.


Αγγελος Αναστασιάδης

“Ενα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε από το πρώτο παιχνίδι, δεν έγινε ,έτσι το ήθελε η Παναγιά, μπορεί να ήταν καλύτερα παιδιά. Μας έκαναν μία φάση και χάσαμε, θα μπορούσαμε στο τέλος να γίνει και το 2-0, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι ο καθένας ανάλογα πως βλέπει το παιχνίδι. Σήμερα μας τα έδωσε όλα η Παναγιά. Πρέπει να την ευχαριστήσω, γιατί δεν έχω να ευχαριστήσω κάποιον άλλο εκτός από την Παναγιά και τα παιδιά”, είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: Παίξαμε με την Καλλονή και μέχρι το 30' έπρεπε να κερδίζουμε 9-0. Είχαμε πολλές προυποθέσεις με παίκτη παραπάνω να βάλουμε εύκολο γκολ. Σήμερα ήμασταν αγχωμένοι γιατί είχαμε στην πλάτη μας και το αρνητικό αποτέλεσμα. Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ πειθαρχημένη. Εμείς την Κυριακή χάσαμε βαθμούς, μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα εύκολα αλλά δεν τα κάναμε. Αλλά έτσι θέλει η Παναγιά, για να μας βρίσουν, γιατί αν δεν μας βρίσουν δεν θα καταλάβουμε. Οταν φτάνουμε στα όριά μας καταλαβαίνουμε. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο χρόνος είναι λίγος και θα έχουμε απέναντί μία καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει για να έχει ηρεμία. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έχουμε πάλι βροντές και καταιγίδες”.
Για την ηρεμία που αποκτά η ομάδα μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ζίμπρου και εάν τα επεισόδια την Κυριακή ήταν ακόμη και στημένα: “Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, δεν διαβάζω, δεν ακούω, δεν ασχολούμαι με τίποτα, επειδή γνωρίζω καλά τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή την ομάδα είμαι από 16 χρονών. Ο καθένας μπορεί να κάνει αριθμητική και να καταλάβει. Για μένα δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει τίποτα και όλα φορτώνονται σε μένα γιατί πρέπει να τα φορτωθώ. Οποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Αν ήταν να φύγω σήμερα θα έφευγα χαρούμενος γιατί δούλεψα καλά με αυτά τα παιδιά. Δεν πετάω στα σύννεφα, αλλά επειδή τα έχω αφήσει όλα ψηλά ότι και να συμβαίνει απ΄αυτά που συμβαίνουν δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα”.
Για το αν υπήρχε θέμα απομακρυνσής του με ήττα σήμερα:Κατά πάσα πιθανότητα. Αλλά συνήθως έτσι γίνεται. Και την Κυριακή αν δεν κερδίσουμε πάλι τα πράγματα θα είναι άσχημα. Είναι απλά τα πράγματα”.
Για το αν ένιωσε μόνος στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: Με βάζετε να μαλώνω, ξέρετε τι είναι ο προπονητής; Είναι ο προπονητής και οι παίκτες. Είναι αυτοί που θα κάνουν τον κόσμο και την διοίκηση χαρούμενη. Οταν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει ειδικά στην Ελλάδα γίνεται αυτομάτως αυτό που έγινε την Κυριακή. Αυτά που με ρωτάτε είναι καραγκιοζιλίκια. Πιστεύω ότι εσείς που κάνετε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είστε για να λύνετε προβλήματα όχι για να δημιουργείται. Εγώ δεν λαμβάνω υπ' όψιν ούτε αυτούς που με βρίζουν, αλλά ούτε κι αυτούς που λένε καλά πράγματα για μένα. Αυτούς που με βρίζουν τους ευχαριστώ κιόλας”.

Φακούντο Περέιρα 
"Είμαι διπλά χαρούμενος σήμερα. Μετά το ματς με την Καλλονή που σκόραρα, πέτυχα γκολ και σήμερα και πήραμε την πρόκριση. Δείξαμε πως είχαμε ψυχολογία".
Για την απόδοσή του: "Μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Μακάρι να κερδίζει η ομάδα, αυτό έχει σημασία και ας μην πετυχαίνω εγώ γκολ".
Για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες της Τούμπας: "Νιώθουμε πολύ καλά όταν το γήπεδο γεμάτο. Είχα την τύχη να δω σήμερα πολύ κόσμο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και μακάρι να είναι το γήπεδο έτσι και στη συνέχεια".

Γιώργος Τζαβέλλας
"Το σημαντικό ήταν η πρόκριση. Κρατάμε και την εμφάνιση αλλά είναι σημαντικό πως προκριθήκαμε. Δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε στραβά. Διορθώσαμε το λάθος του πρώτου παιχνιδιού και αυτό μας δίνει δύναμη. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση. Οταν όμως υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο".
Για το ότι ο κόσμος ζήτησε με συνθήματα να γίνουν μεταγραφές: "Δεν είναι θέμα δικό μου αυτό. Εχουμε πολλά νέα παιδιά. Αν δεν είχαμε το κακό αποτέλεσμα, πιθανόν να μιλούσαμε για τον Τσανδάρη, σήμερα έπαιξε ο Πόζογλου".
Συνεχίζοντας ανέφερε: "Θέλω να πω κάτι δίχως να με ρωτήσετε. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη, μας βλέπει απο ψηλά και σήμερα νομίζω τoν κάναμε χαρούμενο".

Ραζβάν Ρατς 
Για το αν είναι αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ: "Ας δούμε αύριο την κλήρωση. Πρέπει να περάσουμε τους ομίλους και να πάμε όσο μακριά γίνεται".
Για την εμφάνισή του: "Σε κάθε ματς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Εγώ προσπαθώ και μαθαίνω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μου".
Για το πώς βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ: "Είναι θέμα δικό μας να κάνουμε μια ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλιώς θα υποφέρουμε. Πρέπει να είμαστε γρήγορα όσο πιο έτοιμοι γίνεται".

Ρόμπερτ Μακ
"Το πιο σημαντικό είναι πως κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Τώρα περιμένουμε να δούμε τον όμιλο ενώ υπήρχε πολλή ζέστη. Ηταν σημαντικό που ανοίξαμε το σκορ νωρίς, έτσι λύθηκαν τα πόδια μας. Τώρα συνεχίζουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα και προχωράμε στην Ευρώπη".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας,  Ρατς, Μαντούρο (52' Κάτσε), Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Μακ (82' Πόζογλου), Περέιρα και Σαλπιγγίδης (62' Μάρτενς). 
Ζίμπρου: Ρούσου, Μπουργκίου, Ερχάν, Πάβλουτσεκ, Βρεμέα, Ζαρντάν (80' Ζαρντάν), Ντέντοφ, Κλίμοβιτς, Σεπτίν (46' Αλεξέεφ), Αμανί και Γκρόσου (46' Βισνάκοφς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00