6/8/14

oxyro N2.316

























 







Φιλικό

ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθης - 1-0

O ΠΑΟΚ, στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί ελληνικού εδάφους κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας του  κέρδισε με 1-0 την Skoda Ξάνθη  στην Τούμπα, μπροστά σε μόλις 4.000 θεατές και με απόντες τους Αθανασιάδη, Γκολάσα, Μακ, Τζιόλη, 
ΟΔημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης, εκμεταλλευόμενος ασίστ του Τζανδάρη στο 83ο λεπτό και να σφραγίσει το τελικό 1-0.

Άγγελος Αναστασιάδης  
Ήταν ένα φιλικό σαν όλα τα άλλα. Μετά από δέκα χρόνια ήμουν εδώ και εύχομαι όπως άρχισε να τελειώσει και με νίκη. Το μόνο ξεχωριστό σήμερα ήταν η Τούμπα. Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Απλά ήταν πολύ άσχημες οι καιρικές συνθήκες. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα. Να δούμε και το βάρος της Τούμπας σε κάποια παιδιά πόσο μπορεί να επηρεάσει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με έναν τρόπο, ο οποίος ήταν διαφορετικός από αυτόν που αγωνιζόταν ο αντίπαλος και μπορούσαμε να το αλλάξουμε αλλά δεν το κάναμ ε για να τους βάλουμε λίγο δύσκολα και να καταλάβουν ότι και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πρέπει να πάρουν τις εμπειρίες που χρειάζεται. Προσπάθησαν τα παιδιά πάρα πολύ. Και στο δεύτερο ημίχρονο που αλλάξαμε, ήταν καλύτερα κάποια παιδιά.
Για το αν έχει αλλάξει σαν γήπεδο η Τούμπα με τις παρεμβάσεις του Σαββίδη σε σχέση με το παρελθόν: Δεν έχει καμία σχέση. Αποδυτήρια και όλα είναι καλύτερα, δεν το συζητώ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μία άλλη κλάση και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχω λίγο παράπονο από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Εσείς που ήσασταν στη Νάπολι το καταλαβαίνετε αυτό που λέω. Μπήκαμε μία φορά μόνο μέσα εδώ και εύχομαι να είναι καλύτερο το γήπεδο.
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε ποτέ πλήρης: Εγώ κάνω προετοιμασία, δεν κάνω φιλικά για να κερδίζω τους αντιπάλους. Αν η ομάδα ήταν αυτή τη στιγμή καλά θα έπρεπε να προβληματιστούμε όλοι. Οι απουσίες παικτών είναι φυσιολογικές. Δεν έχουμε προβλήματα, δεν έχουμε τραυματισμούς είμαστε καλά. Δεν έχουμε προβλήματα.
Για το αν αποκτηθεί παίκτης τώρα και αν προλαβαίνει να είναι έτοιμος στις 21 Αυγούστου: Βέβαια προλαβαίνει. Ανάλογα που θα έρθει και πως θα έρθει. Αν είναι επαγγελματίας θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θα θέλει λίγες ημέρες να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Έχουμε ένα πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα όχι λόγω αξίας παικτών. Ο Ιτάνζ δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.
Για το αν έχει αγωνία για την κλήρωση της Παρασκευής: Δεν έχω καμία αγωνία, δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ και από το βράδυ ως το πρωί και η Παναγιά θα μας τα δώσει, είναι απλά.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46′ Γιακουμής), Κωνσταντινίδης (46′ Κίτσιου), Ρατς (56′ Πολύζος), Κατσικάς (46′ Τζαβέλλας), Σκόνδρας (56′ Βίτορ), Κάτσε (56′ Παναγιωτούδης), Πόζογλου (46′ Ποζατζίδης), Σαββίδης (46′ Μαντούρο), Κουλούρης (56′ Σαλπιγγίδης), Περέιρα (56′ Πόποβιτς), Μάρτενς (46′ Τζανδάρης)

Σκόντα Ξάνθη: Κυριακίδης (62′ Ζαρόπουλος), Μπέρτος (62′ Περέιρα), Λισγάρας, Καρυπίδης (87′ Κωλαράς), Ουάλας (56′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας (46′ Καπετάνος), Παπαστεριανός (72′ Μπαρέτας), Ράνος (56′ Πασχαλάκης), Βασιλακάκης (83′ Τσαμούρης), Λουσέρο (83′ Ορφανίδης), Κάλβο (56′ Σολτάνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου